Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη Μπατγούμαν που σπάει στεγανά έρχεται στην TV

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2019 15:20 Μια ανοιχτά ομοφυλόφιλη Μπατγούμαν που σπάει στεγανά έρχεται στην TV

Θα είναι η πρώτη σειρά υπερήρωα όπου η πρωταγωνίστρια είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη

Είναι επίσημο: Το CW προχωράει με μια σειρά Stand-alone της Batwoman.

Το δίκτυο κυκλοφόρησε έναν πιλότο με τη Ρούμπι Ρόουζ στον ρόλο της Batwoman, σε κείμενα της Καρολίν Ντρίες και παραγωγό τον Γκρεγκ Μπερλάντι. Στη δημιουργία του πιλότου θα συμβάλει και ο σκηνοθέτης Ντέιβιντ Νάτερ βραβευμένος με Emmy για το Game of Thrones, ο οποίος είχε βοηθήσει για τους πιλότους του Φλας και του Βέλους.

Ο Μπερλάντι με την πιθανή μεταφορά της Batwoman στη μικρή οθόνη σπάει ακόμα ένα στεγανό, καθώς θα είναι η πρώτη σειρά υπερήρωα όπου η πρωταγωνίστρια είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλη αλλά και ο ρόλος ο ίδιος απεικονίζει μία λεσβία.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CW στην περιγραφή της σειράς αναφέρει: «Η Κέιτ Καν (Ρόουζ) οπλισμένη με πάθος για κοινωνική δικαιοσύνη βγαίνει στους δρόμους του Γκόθαμ ως Μπατγούμαν, ανοιχτά λεσβία και άρτια καταρτισμένη μαχήτρια δρόμου, σε μία πόλη που ψάχνει απελπισμένα έναν σωτήρα, η Κέιτ πρέπει να ξεπεράσει τους δαίμονές της πριν γίνει το σύμβολο ελπίδας του Γκόθαμ».

Σε δημοσκόπηση του Hollywood Reporter το 85% (περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι) ψήφισαν υπέρ της προβολής της σειράς Batwoman.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ