"Game of Thrones" - Κλαίγαμε στα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου, αποκάλυψε ο "Τζον Σνόου"! - Video

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 16:06 "Game of Thrones" - Κλαίγαμε στα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου, αποκάλυψε ο "Τζον Σνόου"! - Video

Τα συναισθήματα των χαρακτήρων στον 8o κύκλο του "Game of Thrones" (GoT) δεν απέχουν πολύ από αυτό που βίωσαν οι ηθοποιοί στην πραγματική ζωή.

Ο πρωταγωνιστής του "Game of Thrones" Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε στο περιοδικό "GQ Australia" το ιδιαίτερα συναισθηματικό κόστος, με το οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι οι συντελεστές.

"Το "Game of Thrones" φαίνεται πως σχεδιάστηκε για να μας διαλύσει. Όλοι ήταν συντετριμμένοι στο τέλος" αποκάλυψε ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Τζον Σνόου.

"Δεν ξέρω αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν λυπημένοι που η σειρά τελείωνε ή αν κλαίγαμε επειδή ήμασταν τόσο… εξουθενωμένοι. Είχαμε στερηθεί τον ύπνο" είπε.

"Game of Thrones"  - Η ζωή ξεπερνά τη φαντασία

"Ήταν σαν να δημιουργήθηκε για να σε ωθήσει να σκεφτείς, "μπούχτισα από αυτό" εξήγησε ο Κιτ Χάρινγκτον σημειώνοντας ότι όλοι αισθάνονταν ότι είχαν κουραστεί.

"Αγαπώ τη σειρά, είναι το καλύτερο που συνέβη στη ζωή μου, θα μου λείψει μία μέρα, αλλά έχω εξαντληθεί" ανέφερε.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τον γάμο του με τη συμπρωταγωνίστριά του, Ρόουζ Λέσλι. "Πολλοί άνθρωποι συναντούν το άλλο τους μισό στη δουλειά" τόνισε.

"Η δουλειά μας απλά συνέβη να είναι αυτό το εικονικό τηλεοπτικό σόου" είπε.

Ο Κιτ Χάρινγκτον ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματά του μετά την ιστορική πορεία του στη σειρά "Game of Thrones".

"Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν εργάζονται σε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές δεν συνειδητοποιούν πόσο αποπροσανατολισμένος είναι κάποιος μακριά από το σπίτι του όλη την ώρα"πρόσθεσε.

"Ερχόμενος σήμερα εδώ στο ξενοδοχείο και βλέποντας όλους τους ανθρώπους να πηγαίνουν στη δουλειά με το ποδήλατο φάνηκε στο μυαλό μου μια πραγματική πολυτέλεια. Αυτό πρέπει να ακούγεται τρελό" σημείωσε.

"Η διαδικασία της μετάβασης στη δουλειά, το να περνάς μια μέρα με τους συναδέλφους, να επιστρέφεις στην οικογένειά σου, να μαγειρεύεις έχοντας τρόφιμα στο ψυγείο… ακούγεται περίεργο που το λέω, αλλά αυτό είναι που ανυπομονώ να κάνω" είπε ο Χάρινγκτον:

"Μετά από εννέα χρόνια θα είμαι στο σπίτι. Σε ένα μέρος. Σταθερός".

Ο τελευταίος κύκλος του "GoT" θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο. Το τεύχος Ιανουαρίου/Φεβρουαρίου του "GQ Australia" με τη συνέντευξη του Κιτ Χάρινγκτον θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση