Survivor: οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 15:34 Survivor: οι Έλληνες διαγωνιζόμενοι

Όπως πρώτα είχαμε ενημερωθεί από το newsit.gr ο ΣΚΑΪ προγραμματίζει το «Survivor 2019» να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και να προβάλλεται πέντε μέρες τη βδομάδα. Ωστόσο δεν θα περιμένετε έως τότε για να μάθετε ποιοι Έλληνες θα βρεθούν απέναντι στην τούρκικη ομάδα αφού αποφασίστηκε να γίνει και εδώ η ίδια διαδικασία επιλογής τους, όπως και στην Τουρκία.

Να αναφέρω ότι εδώ και αρκετές ημέρες, από τις 2 Ιανουαρίου, στη γειτονική χώρα έχουν δημοσιοποιηθεί τα ονόματα των 30 υποψηφίων, από τους οποίους θα αναδειχτούν αυτοί που θα βρεθούν στην τούρκικη ομάδα του ριάλιτι.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθούν και τα ονόματα 30 Ελλήνων υποψηφίων που διεκδικούν να διαγωνιστούν στο «Survivor 2019». Έτσι μετά την επιλογή των 30 φιναλίστ, η εταιρία παραγωγής Acun Media θα αποφασίσει ποιοι θα πάρουν, τελικά, το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο, λαμβάνοντας όμως υπόψη τη γνώμη του κοινού μέσα από τα σχόλια στο κανάλι του Survivor.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου οι αρχικές ομάδες θα αποτελούνται από δώδεκα παίκτες η κάθε μία. Όπως και στην Τουρκία έτσι και στην Ελλάδα, τα ονόματα των φιναλίστ θα δοθούν στη δημοσιότητα για να τους γνωρίσει ο κόσμος, αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει η εταιρία παραγωγής για το ποιοί θα είναι οι έλληνες διαγωνιζόμενοι που θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν στον Άγιο Δομίνικο αλλά και να αντιμετωπίζουν καθημερινά στις αγωνιστικές αρένες τους Τούρκους διαγωνιζόμενους…!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση