Ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 09:59 Ο δημοσιογραφικός κόσμος αποχαιρετά τον Θέμο Αναστασιάδη

Τη θλίψη του για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζει ο δημοσιογραφικός κόσμος. Συνάδελφοί του καθώς και πρώην αλλά και νυν συνεργάτες αναρτούν το "αντίο" τους.

η θλίψη του για το θάνατο του Θέμου Αναστασιάδη εκφράζει ο δημοσιογραφικός κόσμος. Συνάδελφοί του καθώς και πρώην αλλά και νυν συνεργάτες αναρτούν το "αντίο" τους στα social media. 

Ο για χρόνια φίλος και συνεργάτης του Βαγγέλης Περρής σε ανάρτηση στα social media, έγραψε απλά “Σαν ψέμα”.

Τον Θέμο Αναστασιάδη αποχαιρέτησε και ο Αντώνης Σρόιτερ.

Το Twitter "γέμισε" από συλλυπητήρια των δημοσιογράφων.

Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν 61 ετών και έφυγε χτυπημένος από τον καρκίνο. 

Την είδηση έκανε γνωστή το ειδησεογραφικό σάιτ "Πρώτο Θέμα" το οποίο δημοσίευσε και ένα κείμενο με τίτλο "Έφυγε ο Θέμος" για να αποχαιρετήσει τον δημοσιογράφο. 

"Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο  η οικογένεια της εφημερίδας μας  αποχαιρετά τον  εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο. 

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη  του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας", σημειώνεται στην ανάρτηση. 

Ο Θέμος Αναστασιάδης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή.

Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, συνέχισε με την εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση