Τα σπρωξίματα στον στίβο μάχης του Survivor, οι απειλές και η ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019 13:45 Τα σπρωξίματα στον στίβο μάχης του Survivor, οι απειλές και η ασυλία
Εκρηκτικό το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι παιχνιδιού επιβίωσης

Με αρκετή ένταση, νεύρα και κλάμματα το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες των δυο ομάδων, αρχίζουν να καταβάλλονται από τις κακουχίες, την πείνα και την κούραση και αυτό τους προκαλεί συναισθηματική πίεση.

Η ελληνική ομάδα, λίγο πριν μπει στη βάρκα για να μεταφερθεί στην παραλία για το πρώτο τους αγώνισμα, ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος και όλοι μαζί οι παίκτες συζητούσαν για τις οικογένειες τους.

Μια άτυχη φράση της νεαρής Δήμητρας έκανε τον Κυριάκο Πελεκάνο να ξεσπάσει σε κλάματα. Η παίκτρια θέλησε να μοιραστεί ένα δικό της βίωμα με τους συμπαίκτες της αλλά το εξέφρασε με λάθος τρόπο.

Η Δήμητρα, είπε στον Κυριάκο πως όταν γυρίσει σπίτι του, μετά το τέλος του Survivor, υπάρχει πιθανότητα να μην τον θυμούνται τα παιδιά του καθώς αυτό συνέβαινε με την ίδια αφού ο πατέρας της έλειπε για μεγάλα διαστήματα από το σπίτι και όταν εκείνος γυρνούσε δεν τον αναγνώριζε.

Η στεναχώρια του Κυριάκου Πελεκάνου ήταν τόσο μεγάλη γι’αυτό που άκουσε και ξέσπασε σε κλάματα. Η παίκτρια συνειδητοποίησε τι ακριβώς του είπε και στεναχωρήθηκε τόσο πολύ που βούρκωσε. Οι συμπαίκτες της, την πλησίασαν και προσπάθησαν να την κάνουν να νιώσει καλύτερα παρηγορώντας την.

Στη συνέχεια και αφού λύθηκε η παρεξήγηση, οι Έλληνες παίκτες μεταφέρθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να διαγωνιστούν στο ατομικό παιχνίδι με έπαθλο φαγητό. Νικητής αναδείχθηκε ο Κυριάκος Πελεκάνος ο οποίος ήταν πιο εύστοχος και επέλεξε τον Παναγιώτη ώστε να απολαύσουν μαζί ένα πιάτο με κρακεράκια.

Η συνέχεια του Survivor ήταν... εκρηκτική. Έλληνες και Τούρκοι πήραν τις θέσεις του για να διαγωνιστούν για το πολυπόθητο έπαθλο ασυλίας. Καμία από τις δυο ομάδες δεν θέλει να αναγκαστεί να αποχωριστεί κάποιον από τους παίκτες και ο αγώνας γρήγορα μετατράπηκε σε ντέρμπι. Οι Έλληνες παίκτες βρήκαν πιο εύκολα τα πατήματα τους και πήραν προβάδισμα. Αυτό εκνεύρισε τους Τούρκους.

Ο Χικμετ -σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμο- καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα έμπαινε μπροστά του και τέντωνε τα χέρια του μέσα στο πρόσωπο του για να μην βλέπει. Ο Βασίλης, όταν η ομάδα του πήρε ακόμα έναν πόντο, έσπρωξε τον Χικμετ και τον χτύπησε στον αγκώνα. Κάτι που εκνεύρισε τον Χικμετ και του ζήτησε αμέσως το λόγο.

Η κατάσταση ξέφυγε και οι παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Οι ψυχραιμότεροι του Survivor μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν και το αγώνισμα διακόπηκε με τους δυο παρουσιαστές, Ατζούν Ιλιτζαλί και Σάκη Τανιμανίδη να αναγκάζονται να δουν ξανά τα πλάνα ώστε να καταλάβουν τι ακριβώς έχει γίνει. Οι παρουσιαστές ανάγκασαν τους δυο παίκτες, Χικμετ και Βασίλη να ζητήσουν ο ένας από τον άλλον συγγνώμη προκειμένου να λήξει το θέμα. Οι δυο εκρηκτικοί παίκτες το έκαναν αλλά το θέμα δεν τελείωσε.

Αφού η Ελληνική ομάδα κέρδισε τον αγώνα και οι δυο ομάδες βρέθηκαν ξανά απέναντι για να κάνουν τις δηλώσεις τους, ο Χικμέτ συνέχισε τις δηλώσεις κατά της ελληνικής ομάδας. Μάλιστα δήλωσε στην κάμερα πως κάποιους από τους Έλληνες παίκτες τους έχει βάλει στο... μάτι.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση