Το πείραμα του Ατζούν και πώς θα επηρεάσει το Στην Υγειά μας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 19:09 Το πείραμα του Ατζούν και πώς θα επηρεάσει το Στην Υγειά μας
Ο Τούρκος παραγωγός ξέρει τον τρόπο να ενισχύει τα προγράμματα του

Το Survivor ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά στα νούμερα τηλεθέασης και έχει αρχίσει να κεντρίζει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής του Survivor στην γειτονική χώρα, ξέρει τον τρόπο να ενισχύει τα προγράμματα του.

Φέτος δοκίμασε μια καινούργια συνταγή για τo Survivor και για πρώτη φορά στους τηλεοπτικούς δέκτες διαγωνίστηκαν Έλληνες με Τούρκους αντί για Διάσημους και Μαχητές.

Επίσης, αντί να βγαίνει στον «αέρα» το πρόγραμμα από την Κυριακή έως την Πέμπτη, φέτος προβάλλεται από το Σάββατο έως και την Τετάρτη.

Η αλλαγή αυτή στην μέρα της προβολής επηρέασε ένα άλλο δυνατό χαρτί του ΣΚΑΪ, το Στην Υγειά μας ρε παιδιά.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του, άλλαξαν μέρα προβολής και μετακόμισαν στην βραδινή ζώνη της Παρασκευής με αποτέλεσμα το τηλεοπτικό κοινό που του χάριζε την πρωτιά στον πίνακα της τηλεθέασης, να μην τον ακολουθήσει.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, προετοιμάζει και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα πείραμα. Θα τονώσει το Survivor με Διάσημους. Ήδη έχει γίνει η αρχή καθώς η Κατερίνα Δαλάκα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο αεροπλάνο και ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να ενισχύσει την ελληνική ομάδα.

Μετά την Κατερίνα Δαλάκα θα υπάρξει ακόμη μια προσθήκη στην ελληνική ομάδα η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Στόχος του Ατζούν Ιλιτζαλί, αν δεν ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης με τις προσθήκες αυτές, είναι να «σπάσει» το Survivor Ελλάδα – Τουρκία στα δυο και να γυρίσει στο παλιό του format, να διαγωνίζονται δηλαδή Έλληνες Διάσημοι με Έλληνες Μαχητές και αντίστοιχα στην Τουρκία, Τούρκοι Διάσημοι με Τούρκους Μαχητές.

Το πείραμα αυτό του Ατζούν Ιλιτζαλί, που έχει ήδη ξεκινήσει την εφαρμογή του, επηρεάζει ξανά τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του στην Υγειά μας ρε παιδιά.

Αν το πείραμα της επιστροφής του Survivor στην παλιά μορφή πετύχει, και τα νούμερα τηλεθέασης ανέβουν τότε είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν και οι μέρες προβολής του, δηλαδή να προβάλλεται ξανά Κυριακή έως Πέμπτη.

Αυτό σημαίνει πως ο Σπύρος Παπαδόπουλος και το Στην Υγειά μας ρε παιδιά, θα επιστρέψει στην παλιά του ημέρα και ώρα, δηλαδή το Σαββατόβραδο.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση