5 κρίσιμες λεπτομέρειες που δεν προσέξατε στο τρέιλερ του «Game of Thrones»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 12:59 5 κρίσιμες λεπτομέρειες που δεν προσέξατε στο τρέιλερ του «Game of Thrones»

…και τι μας λένε για την τελευταία σεζόν που κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου.

Το περιμέναμε τόσο καιρό το τρέιλερ του «Game of Thrones», και τώρα που το είδαμε και το ξαναείδαμε (και το ξανα-ματα-είδαμε…) μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον εν όψει της πρεμιέρας στις 14 Απριλίου. Πάμε άλλη μία φορά πριν ξεκινήσουμε:

Σχεδόν όλο το βασικό καστ έκανε πέρασμα σε αυτά τα 2 λεπτά, εκτός από τους Γκρέιτζοϊ και τη Μελισάντρα. Η έμφαση δόθηκε στην προετοιμασία για τη μητέρα όλων των μαχών ανάμεσα στους ζωντανούς και τους νεκρούς έξω από το Γουίντερφελ. Με πολύ pause/play, μέσα στο χαμό αυτό καταφέραμε να ξεχωρίσουμε 5 σκηνές που έχουν να μας πουν κάποια πράγματα για όσα περιμένουμε να δούμε.

1. Τα πλοία του Γιούρον Γκρέιτζοϊ κουβαλάνε στρατό. Και όχι όποιο κι όποιο στρατό. Είναι ο περίφημος Χρυσός Λόχος, πανάκριβοι μισθοφόροι που τους φέρνει η Σέρσεϊ στο Γουέστερος για να πολεμήσουν στο πλευρό της. Ο ξανθός κύριος που βλέπουμε στο πλάνο πρέπει να είναι ο αρχηγός τους, Χάρι Στρίκλαντ, τον οποίο υποδύεται ο Γερμανός Μαρκ Ρίσμαν.

2. Είδατε πόσο κοντά στέκεται στη φωτιά ο Σάντορ Κλιγκέιν, το Κυνηγόσκυλο (the Hound); Ξέρουμε πόσο τη φοβάται από τότε που έκαψε το μισό του πρόσωπο, αλλά μάλλον τώρα ήρθε ο καιρός να ξεπεράσει αυτόν το φόβο και να κάνει μεγάλα πράγματα. Μη σας πούμε κι όλας ότι κρατάει και φλεγόμενο σπαθί σαν εκείνο του Μπέρικ Ντοντάριον. Είναι πολύ πιθανό, αν κρίνουμε από την παρακάτω παπαρατσική λήψη από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018.

3. Η σκηνή με το παιδί που σκαρφαλώνει στην οροφή ενός κτιρίου για να δει τους Άσπιλους της Ντενέρις που κατευθύνονται προς το Γουίντεφελ είναι βγαλμένη απευθείας από το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Τότε ήταν ο μικρός Μπραν που ανέβαινε στα τείχη του κάστρου των Σταρκ για να δει την άφιξη του βασιλιά Ρόμπερτ Μπαράθεον και της συνοδείας του. Να είστε σίγουροι πως θα υπάρξουν κι άλλες αναφορές στην πρώτη σεζόν καθώς κλείνει ο κύκλος…

4. Οι πολεμιστές που στέκονται πίσω από την Μπριέν και τον Πόντρικ είναι οι Ιππότες της Κοιλάδας, εδώ όμως φαίνεται πως θα πολεμήσουν χωρίς το μεγάλο τους ατού, τα άλογά τους. Όλα δείχνουν ότι η μεγάλη μάχη της τελευταίας σεζόν θα θυμίζει τη Μάχη των Πέντε Στρατών από το «Χόμπιτ» του Τόλκιν, καθώς στο Γουίντερφελ έχει μαζευτεί όλος ο καλός ο κόσμος από κάθε γωνιά του Γουέστερος.

5. Ο Τζον Σνόου θα καβαλήσει δράκο! Στη φοβερή σκηνή που τον δείχνει να πλησιάζει τον Ντρόγκον και τον Ρέγκαλ μαζί με την Ντενέρις, κινούνται με σκοπό και αποφασιστικότητα, που σημαίνει ότι δεν πάνε απλά για να χαϊδέψουν τα τέρατα, αλλά για να καβαλήσουν. Η Ντενέρις θα ανέβει σίγουρα στον αγαπημένο της Ντρόγκον και ο Τζον Σνόου στον Ρέγκαλ, που έχει πάρει άλλωστε το όνομα του αληθινού του πατέρα. Το αίμα των Ταργκάριεν που κυλάει στις φλέβες του Σνόου τον καθιστά ικανό να γίνει δρακοκαβαλάρης.

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση