Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα σενάρια για Καπουτζίδη - ΣΚΑΪ και ο ρόλος του Ατζούν

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019 15:27 Τα σενάρια για Καπουτζίδη - ΣΚΑΪ και ο ρόλος του Ατζούν

Πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία του σταθμού με τον σεναριογράφο - ηθοποιό.

Οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ήδη ρίχνουν στο τραπέζι τα σχέδια τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης και την στροφή του κοινού στη μυθοπλασία, στο κανάλι του Φαλήρου, σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μειώσουν τα κάθε είδους ριάλιτι και να επενδύσουν σε νέα σήριαλ ή σόου.

Μπορεί η συνεργασία του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, να περνάει... κρίση, καθώς τα περισσότερα ριάλιτι και σόου που προβάλλονται στον σταθμό ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής του Τούρκου, οι ιθύνοντες όμως εμπιστεύονται το ένστικτο του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, είχε εκφράσει την προτίμηση του στον Γιώργο Καπουτζίδη. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί, τόσο στο The Voice, όπου ο ηθοποιός και σεναριογράφος είχε τον ρόλο του παρουσιαστή, αλλά και στο Ελλάδα έχεις Ταλένο όπου καθόταν στη θέση του κριτή.

Ο Τούρκος παραγωγός έχει παρατηρήσει πως το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμηση του στον Γιώργο Καπουτζίδη και γι’αυτό μαζί με τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, σκέφτονται να του αναθέσουν ένα καινούργιο τηλεοπτικό σόου το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, το οποία θα ανήκει στην εταιρεία παραγωγής του Ατζούν.

Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό... ναυαγήσει, το κανάλι του Φαλήρου, έχει εναλλακτικό σχέδιο. Το plan b, θέλει τον Γιώργο Καπουτζίδη να συνεργάζεται κατευθείαν με τον σταθμό ως σεναριογράφος με μια καινούργια του σειρά.

Πηγή: news.gr