Masterchef: Φουντώνουν οι κόντρες, βγαίνουν μαχαίρια – «Τάσο, έγινε κάτι;»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 10:16 Masterchef: Φουντώνουν οι κόντρες, βγαίνουν μαχαίρια – «Τάσο, έγινε κάτι;»

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία του Masterchef, ανάβουν και τα... αίματα. Το παιχνίδι, φέτος, παίζεται αλλιώς, και αυτό ήδη το έχουν καταλάβει όλοι οι διαγωνιζόμενοι.

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του Masterchef, τόσο ανεβαίνει και το επίπεδο των παικτών. Την ίδια στιγμή, και μετά από τόσες εβδομάδες συγκατοίκισης, με φιλίες και κόντρες, τόσο θα οξύνονται και οι αντιδράσεις των παικτών κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών. Ιδιαίτερα, μάλιστα, μετά την επιστροφή των Χαράλαμπου, Ντέιβιντ και του Θάνου, τα πράγματα θα αρχίζουν να εξελίσσονται σε… παράλληλους κόσμους.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε τους παίκτες που δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τη δεύτερη ευκαιρία που τους δόθηκε, να παλεύεουν για την… τρίτη ευκαιρία και φαρμακερή. Το trailer του σημερινού επεισοδίου Masterchef είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για το τι θα δούμε…

Όταν μπήκαν ξανά στο σπίτι οι παίκτες που κέρδισαν με τη μαγειρική τους την ποδιά, τότε έμαθαν και οι υπόλοιποι, τι γνώμη έχει ο κόσμος για αυτούς. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι δεν άρεσε σε όλους τι πιστεύει για αυτούς ο κόσμος. Δείτε την αντίδρασή τους.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση