Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η αλήθεια για τους κριτές του επόμενου MasterChef: ποιος φεύγει;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 16:40 Η αλήθεια για τους κριτές του επόμενου MasterChef: ποιος φεύγει;

Θα υπάρξει αποχώρηση και αντικατάσταση;

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν εκείνος που ανέλαβε να μιλήσει για τον επόμενο κύκλο του MasterChef, που θα επιστρέψει τη νέα σεζόν ανανεωμένο σύμφωνα με τις φήμες, και μάλιστα με ριζικές αλλαγές. Κι ενώ οι φήμες πάνε κι έρχονται, ονόματα αρχίζουν να ακούγονται και το φανατικό κοινό θέλει να μάθει αν θα ξαναδεί τους 3 κριτές που αγάπησε πολύ, σύμφωνα με τον "Τηλεθεατή" τα πράγματα για τους κριτές δεν είναι όπως ακούγονται.

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, «θα παραμείνουν ενωμένοι και στον επόμενο κύκλο», όπως χαρακτηριστικά γράφει το δημοσίευμα του περιοδικού, βάζοντας τέλος στα όσα λέγονται και γράφονται περί αντικατάστασης του ενός από τους τρεις.

Ο τέταρτος κύκλος του MasterChef έχει μπει ήδη στην πορεία του, αφού έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες.  Το τρέιλερ για την υποβολή των συμμετοχών έχει προβληθεί στον "αέρα" του καναλιού. Το επιτυχημένο ριάλιτι, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού, θα κάνει πρεμιέρα στο β' μισό της σεζόν, αφού θα προηγηθεί ο νέος κύκλος του GNTM.

Πηγή: thetoc.gr