«Μπόμπα» στο The Voice: Ανατροπή στη θέση της παρουσίασης του σόου [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019 13:58 «Μπόμπα» στο The Voice: Ανατροπή στη θέση της παρουσίασης του σόου [Βίντεο]

Ποιο νέο πρόσωπο θα δούμε για πρώτη φορά στη θέση του παρουσιαστή.

Αν και ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίασε στην εκπομπή του την τελική ομάδα του “The Voice” λέγοντας πως έχει κλείσει ο Γιώργος Λιανός ως παρουσιαστής, φαίνεται πως δεν έχει κλείσει τίποτα και δεν μιλούσε εκ μέρους του καναλιού αλλά με βάση δικές του πληροφορίες. 

Οι τελευταίες πληροφορίες έλεγαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αναλάβει την θέση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη, ενώ τα ηνία της εκπομπής θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάνος. Βέβαια, υπάρχει εμπλοκή με τον Μαζωνάκη, καθώς έχει ήδη θέση κριτή στο Your Face Sounds Familiar. 

Σήμερα, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε ότι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του “The Voice”, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια παραμένουν στον αέρα.

Επίσης, ανέφερε πως λόγω της στενής σχέσης που έχει ο Σάκης Τανιμανίδης με τον  Ατζούν Ιλιτζαλί, γίνονται διάφορες συζητήσεις για να είναι η Μπόμπα αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του show. 

Συγκεκριμένα, ο Άρης Καβατζίκης δήλωσε πως δίπλα στον Γιώργο Λιανό στο “The Voice” μπορεί να βρεθεί η Χριστίνα Μπόμπα και αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες κουβέντες για την τελικη συμφωνία.  

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση