Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε εξώδικο στην Ελληνοφρένεια για το «ρουφιάνος»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 14:43 Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έστειλε εξώδικο στην Ελληνοφρένεια για το «ρουφιάνος»

Ακούστε την επίμαχη εκπομπή που αναφέρεται στον βουλευτή της ΝΔ.

Εξώδικο έστειλε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στους παραγωγούς της εκπομπής «Ελληνοφρένεια», στα Παραπολιτικά 90,1, Θύμιο Καλαμούκη και Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη για το χαρακτηρισμό «ρουφιάνος».

Ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε το εξώδικο καθώς η εκπομπή τον χαρακτήριζε ρουφιάνο.

Ο χαρακτηρισμός αφορούσε όσα ακολούθησαν μετά τη σύγκρουση στελέχους της ΚΝΕ με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, του οποίου το όνομα έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον τηλεοπτικό αέρα.

Η εκπομπή ανέβασε στο Twitter όλο το κείμενο του εξώδικου.

«Όπως πρόσφατα με ενημέρωσαν, στη ραδιοφωνική σας εκπομπή με τίτλο "Ελληνοφρένεια" στις 7-10-2019, που μεταδόθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1 FM» ειπώθηκαν από εσάς τα εξής προσβλητικά και συκοφαντικά αναφερόμενα ευθέως στο πρόσωπό μου στο ακόλουθο ραδιοφωνικό απόσπασμα» γράφει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Και συνεχίζει στο εξώδικο για όσα είπαν οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί:

«[...] Πώς μας ήρθαν όλα αυτά και πώς κάναμε όλους αυτούς τους συνειρμούς. Επειδή, από ό,τι φαίνεται, κυβερνάει η Νέα Ρουφιανοκρατία κι όχι η Νέα Δημοκρατία, βάζουμε μια τελεία εδώ, μένουμε στο ίδιο θέμα, αλλάζοντας παραστάσεις.

O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, δεν ξέρω, εάν έχετε ακούσει, το πρωί υπάρχει κι ένα θέμα στην επικαιρότητα, ο Βουλευτής, λοιπόν, έκανε μια ανάρτηση το πρωί στο Twitter, επειδή προχθές τα επεισόδια που έγιναν μπροστά, από το άγαλμα του Τρούμαν στην πορεία που είχε το ΠΑΜΕ κατά της επίσκεψης του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών εδώ προς την Αμερικανική Πρεσβεία, κάποιοι πήγαν κι έριξαν μπογιά στο άγαλμα, υπάρχει, και μια σκηνή όπου ένας διαδηλωτής σηκώνει το πόδι και χτυπά με ένα πολύ θεαματικό τρόπο, φαντάζομαι την έχετε δει οι περισσότεροι, έναν αστυνομικό και στη Νομική έριξαν καπνογόνα, δακρυγόνα, αυτά που γίνονται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, και είναι πλάτη αυτός ο διαδηλωτής που χτυπά τον αστυνομικό, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βγήκε σήμερα το πρωί και έδωσε τα στοιχεία του στην δημοσιότητα.

Λίγο αργότερα, αφού συνέβη αυτό, βγήκε και σε κανάλι, στο ΣΚΑΪ, και είπε, ενώ συζητούσαν, ψάχνουν να βρουν ποιος ακριβώς είναι αυτός ο διαδηλωτής, είπε, αποκάλυψε τα στοιχεία του».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο εξώδικο:

«Το συγκεκριμένο απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής εξυπηρετούσε μια και μόνο σκοπιμότητα: την άνευ ορίων εξύβριση και συκοφάντησή μου. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της ως άνω ραδιοφωνικής εκπομπής αναφέρονται κατ’ επανάληψη στο ονοματεπώνυμό μου, εξυβρίζοντας με και συκοφαντώντας με. Συνεπώς, το σύνολο του εν λόγω αποσπάσματος ραδιοφωνικής εκπομπής είναι άκρως προσβλητικό για την προσωπικότητα μου, καθώς εμπεριέχει ευθείες ύβρεις, διαστρέβλωση της αλήθειας σχετικά με κάποιες τοποθετήσεις μου και, εν γένει, κάθε παράγραφος του επιδιώκει τη συκοφάντηση μου.

Άλλωστε, το ανωτέρω απόσπασμα ραδιοφωνικής εκπομπής δεν αποτελεί τη μοναδική προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος μου και προσβολής της προσωπικότητάς μου από πλευράς σας, δεδομένου ότι η ραδιοφωνική εκπομπή σας έχει κατ’ επανάληψη αναφερθεί με υβριστικό και συκοφαντικό τρόπο στο πρόσωπό μου».

Ακούστε την επίμαχη εκπομπή:

Πηγή: newsbeast.gr