Εκτύπωση αυτής της σελίδας

My Style Rocks: Ξεκινά σήμερα ο πολυαναμενόμενος 3ος κύκλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 10:08 My Style Rocks: Ξεκινά σήμερα ο πολυαναμενόμενος 3ος κύκλος

Τι περιμένουμε να δούμε και τι εκπλήξεις μας περιμένουν από κριτές και υποψήφιους.

Ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks ξεκινά αυτή τη Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020, στις 17:05 στον ΣΚΑΙ με καινούργιους κριτές και με νέες διαγωνιζόμενες, που θα βάλουν τα δυνατά τους για να αποδείξουν ότι έχουν στιλ. Στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, φέτος, θα είναι ο σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης (που ήταν και στα δύο προηγούμενα), η booker μοντέλων και coach του GNTM Έλενα Χριστοπούλου και ο εκκεντρικός Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς όπως όλοι περιμένουν θα δώσει τον τόνο στην κριτική επιτροπή με το αμίμητο χιούμορ του και τις καυστικές του παρατηρήσεις ενώ όλοι προβλέπουν ότι θα πέσει πολύ κλάμα από τις διαγωνιζόμενες. Η Έλενα Χριστοπούλου ενώ στα κορίτσια του Next Top Model φερόταν πολύ μαλακά, όπως όλοι πιστεύουν θα έχει ένα προφίλ πιο σκληρό και αυστηρό, ενώ στο ίδιο στιλ θα κινηθεί ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Όσο για τις παίκτριες ξεχωρίζουν ήδη και έχουν μάλιστα χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, η εγγονή του Άκη Τζοχατζόπουλου, 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη, η επιστήθια φίλη της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη που είναι και συνέταιρός της στο κατάστημα ρούχων που διατηρούν στη Θεσσαλονίκη, αλλά και η 25χρονη Μαρία Καζαριάν, όνομα γνωστό σε όσους παρακολουθούν τηλεόραση, αφού είναι η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, της νικήτριας του πρώτου GNTM.

Πηγή: thetoc.gr