«Μπάτμαν»: Ο... προικισμένος «Ρόμπιν» έπαιρνε χάπια για να μικρύνει το πέος του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 11:10 «Μπάτμαν»: Ο... προικισμένος «Ρόμπιν» έπαιρνε χάπια για να μικρύνει το πέος του

Και ο Μπάτμαν έβαζε πετσέτες για να... φουσκώσει λίγο περισσότερο το επίμαχο σημείο.

Ο Μπαρτ Ουόρντ, ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Ρόμπιν στην διάσημη τηλεοπτική σειρά των 60s «Batman» (1966-1968), σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι προϋπόθεση για τη συμμετοχή του στη σειρά ήταν να παίρνει χάπια που επρόκειτο να μειώσουν το μέγεθος του πέους του!

Σύμφωνα με τον ηθοποιό «οι παραγωγοί θεωρούσαν ότι τα... προσόντα του Ρόμπιν παραήταν μεγάλα (άρα και εμφανή μέσα από την εφαρμοστή στολή) για την τηλεόραση». Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από τον ηθοποιό Άνταμ Γουέστ ο οποίος υποδύθυκε τον Μπάτμαν στη σειρά. Για την ιστορία, ο Γουέστ χρειαζόταν κάθε φορά να βάζει μέσα από τη στολή πετσέτες για να τονίσει κάπως περισσότερο το επίμαχο σημείο.

Μιλώντας στο Page Six, ο Ουόρντ αποκάλυψε λοιπόν ότι το ABC τον έστειλε σε γιατρούς για να του συνταγογραφήσουν φάρμακα που θα μείωναν το μέγεθος του πέους του! «Τα πήρα μόνο για τρεις ημέρες. Μετά αποφάσισα να τα σταματήσω γιατί φοβήθηκα ότι θα επηρέαζαν τη γονιμότητα μου, πως δεν θα μπορούσα να κάνω παιδιά», εξήγησε και ανέφερε ότι έλυσε το «πρόβλημά» του «καλύπτοντας τα... προσόντα του με την μπέρτα που φορούσε».

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση