MasterChef: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Πότε ξεκινά και πότε θα προβάλλεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 09:47 MasterChef: Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα - Πότε ξεκινά και πότε θα προβάλλεται

Το MasterChef επιστρέφει και το Star μόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία της πρεμιέρας του. 

Το κανάλι είναι έτοιμο να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης το δυνατό χαρτί του, το ριάλιτι μαγειρικής που σίγουρα έχει βρει τη συνταγή της επιτυχίας στο τρίπτυχο Κοντιζάς, Ιωαννίδης, Κουτσόπουλος, δηλαδή τους τρεις κριτές του.

Το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) on

 

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει με τρία επεισόδια την πρώτη εβδομάδα προβολής.

Συγκεκριμένα, την πρώτη εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε τις οντισιόν του MasterChef. 

Στη συνέχεια και όταν οι παίκτες μπουν στο σπίτι, το ριάλιτι θα γίνει καθημερινό.

Πριν τις μαγειρικές δοκιμασίες όμως, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν ξανά τους τρεις αγαπημένους κριτές. Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, μέσα από ένα trailer, που προβλήθηκε σε δύο μέρη.

Μάλιστα, στο πρώτο γύρισμα έλαβαν μέρος παλιοί παίκτες και από τους 3 κύκλους του παιχνιδιού. 

Οι Μανώλης Σαρρής, Λάμπρος Βακιάρος, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Γλωσσίδης, Χρήστος Μπάρκας, Σελίμ Σελτζούκ, Ασημίνα Ουσταλί, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτος, Δημήτρης Τσίκιλης, Σάββας Λιχανίδης, Γωγώ Δελογιάννη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, συναντήθηκαν ξανά και ένωσαν τις μαγειρικές τους δυνάμεις για να ετοιμάσουν το «μαγικό» σάντουιτς, που θα προσέφεραν στους 3 σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλου, με στόχο να τους κάνουν να δουν… πυροτεχνήματα από τη νοστιμιά. 

Το σάντουιτς αποτελεί έμπνευση του σεφ Θοδωρή Παπανικολάου, ο οποίος έδειξε βήμα – βήμα στους πρώην παίκτες πως να το φτιάξουν.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση