Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Alpha: Ποιες σαρωτικές αλλαγές φέρνει η αποχώρηση Μενεγάκη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 16:14 Alpha: Ποιες σαρωτικές αλλαγές φέρνει η αποχώρηση Μενεγάκη

Η «Ελένη» αποτελεί παρελθόν μετά το καλοκαίρι για τον Alpha και φυσικά ένα μεγάλο στοίχημα της νέας σεζόν είναι να καλυφθεί επιτυχώς το κενό στη μεσημεριανή ζώνη.

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη φαίνεται πως φέρνει ντόμινο μετακινήσεων στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά και το «Πρωινό», μία σκέψη είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μεταφερθεί στη μεσημεριανή ζώνη, κάτι που θα σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα και για εκείνη αφού η φύση του «Happy Day» απαραιτήτως θα αλλάξει.

Να θυμίσουμε πάντως πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είχε διαδεχθεί τη Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση του μεσημεριανού «Πολύ μπλα μπλα» στο ALTER το οποίο είχε διακοπεί λόγω του τέλος της λειτουργίας του καναλιού παρά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωνε.

Τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση στην πρωινή ζώνη; Οι πληροφορίες της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να λέει την πρώτη καλημέρα από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με μία καθημερινή πρωινή εκπομπή που θα έχει και έντονο ενημερωτικό χαρακτήρα.

Αξίζει να σημειωθεί να σημειωθεί πως η σκέψη για καθημερινή εκπομπή ενημερωτικού/ κοινωνικού χαρακτήρα ήταν και η πρώτη εκδοχή της εκπομπής που θα παρουσίαζε η ίδια τόσο στον ΣΚΑΪ, που δεν βγήκε ποτέ στον αέρα, όσο και στον Alpha όταν εντάχθηκε στο δυναμικό του στα τέλη του 2018.

Αν επιβεβαιωθεί η φήμη αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται στην πρωινή ζώνη μετά τον «Πρωινό Καφέ» του ΑΝΤ1 και την πολύ επιτυχημένη «Πρωινή Μελέτη» του STAR, εκπομπή που «άνοιξε» τον δρόμο στις πολύ πρωινές lifestyle εκπομπές πριν σχεδόν μία δεκαετία.

Την ίδια στιγμή πάντως μία άλλη εκδοχή των σχεδίων για τη νέα σεζόν θέλει την Αντελίνα Βαρθακούρη να αναλαμβάνει τη μεσημεριανή ζώνη μετά την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Για όλα αυτά βέβαια δεν φαίνεται να λάβουμε σαφή απάντηση για πολλούς μήνες ακόμα, αφού κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για τη νέα σεζόν, αν η Ελένη δεν ανακοινώσει επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Alpha.

Πηγή: thetoc.gr