«MasterChef»: Ο ιεραπόστολος που μαγειρεύει για παιδιά στην Αφρική κέρδισε τους κριτές (vid)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 11:33 «MasterChef»: Ο ιεραπόστολος που μαγειρεύει για παιδιά στην Αφρική κέρδισε τους κριτές (vid)

Ο Κρητικός Στάθης Αυγουστάκης πέρασε με τρία «ναι» στην επόμενη φάση και συγκίνησε με τις ιστορίες της ζωής του

Το «MasterChef» «ξαναχτύπησε» το βράδυ της Δευτέρας, στο STAR, με ένα νέο επεισόδιο και μία συγκινητική ιστορία. Ο Κρητικός Στάθης Αυγουστάκης, που είχε ζήσει δύο χρόνια σε μοναστήρι και είχε αναλάβει το διακόνημα του μάγειρα, παρουσίασε ένα κρητικό παραδοσιακό φαγητό, σκιουφιχτά μακαρόνια με απάκι και ανθότυρο Κρήτης.

«Ασχολούμαι με την μαγειρική εντελώς ερασιτεχνικά, δεν έχω δουλέψει σε επαγγελματική κουζίνα. Έχω ζήσει, όμως, την πιο απίστευτη εμπειρία της ζωής μου, διότι κατεβαίνω στην Αφρική και μαγειρεύω για 600 παιδάκια. Και θα προσπαθήσω όσο μπορώ να κατεβαίνω. Το έκανα σαν ιεραποστολή. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος διότι αντί να τους δίνω, μου δίνουν.

Έδωσα όλο μου το είναι στα παιδιά, έχοντας πάει σε τρεις χώρες, στην Ουγκάντα, στη Ρουάντα και στο Μπουρούντι, όπου μαγειρεύουμε για 600 ψυχούλες. Τα παιδιά αυτά δεν έχουν ζήσει ωραίες καταστάσεις όπως εμείς ζούμε καθημερινά κι έτσι όταν τους προσφέρεις κάτι, το παραμικρό, το μηδαμινό, το βλέπουν σαν να τους έχεις χαρίσει ολόκληρο τον κόσμο. Είναι απίστευτο αυτό που αντλείς από τα παιδιά», είπε ο Στάθης. 

Ο παίκτης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τρία «ναι», κερδίζοντας τους κριτές. 

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση