Εκτύπωση αυτής της σελίδας

My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί με αιχμές - «Έκοψαν το γύρισμα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 11:47 My Style Rocks: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί με αιχμές - «Έκοψαν το γύρισμα»

Έδωσε μόνη της το spoiler και άφησε αιχμές για την αντικειμενικότητα του παιχνιδιού: «Έκοψαν το γύρισμα γιατί δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα».

Εκρηκτικό έχει γίνει το κλίμα στο My Style Rocks τις τελευταίες ημέρες, με τα «γαλλικά» να πέφτουν βροχή και τον εκνευρισμό των παικτριών να είναι εμφανής. 

Και πίσω από τις κάμερες υπάρχει ακόμα μεγαλύτερος αναβρασμός, όπως είναι φυσικό. Οι δύο νέες παίκτριες έχουν φάλει φωτιά στο πλατό και μάλιστα κατάφεραν να «ξεμαλλιαστούν» στο τρίτο κιόλας επεισόδιο ρίχνοντας το επίπεδο στα... πατώματα. Ο λόγος για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και την Κύπρια Tζόρτζια Παναγή.

Ωστόσο, επειδή πλησιάζει η Παρασκευή, βγήκε ήδη το spoiler για την παίκτρια που θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα.

Φυσικά το όνομα που θα δείτε δεν αποτελεί έκπληξη, αφού είναι η γυναίκα αυτή που έχει ένα πολύ ιδιαίτερο στιλ, το οποίο δεν αρέσει στους κριτές, αλλά ούτε και στις συμπαίκτριές της.

Η παίκτρια λοιπόν που θα αποχωρήσει αύριο αφού θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία είναι η  Γεωργία Σιακαβάρα.

Ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτή την αποχώρηση. 

Στη σέντρα θα βρεθούν η Γεωργία και οι δύο καινούργιες παίκτριες: η Δήμητρα και η Τζόρτζια.

Η Γεωργία μιλησε στο Πρωινό και αποκάλυψε ότι προτεινόμενες για αποχώρηση ήταν η Δήμητρα, η ίδια και η Τζώρτζια και μόλις ψήφισαν οι παίκτριες η παραγωγή διέκοψε το γύρισμα γιατί δεν τους άρεσε το αποτέλεσμα. Κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. 

Η ίδια αποκάλυψε ακόμα ότι είναι εκείνη που αποχωρεί από το Gala της Παρασκευής και άφησε αιχμές για την παραγωγή. 

πηγή: thetoc.gr