Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Κόλαση» στο My Style Rocks! Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης & ο έντονος διάλογος με τους κριτές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 20:55 «Κόλαση» στο My Style Rocks! Το ξέσπασμα της Ευρυδίκης & ο έντονος διάλογος με τους κριτές

Ημέρα χωρίς ένταση στο My Style Rocks δεν γίνεται και το επεισόδιο της Τετάρτης είχε αρκετή.

Αυτή τη φορά, τα αρνητικά σχόλια της Ευρυδίκης στην εμφάνιση της Κορίνας «τάραξαν τα νερά» του show, με την παίκτρια να δικαιολογεί πως βαθμολόγησε με 1 καθώς ο ανταγωνισμός έχει ανέβει πολύ και οι εμφανίσεις της Κορίνας αρχίζουν να φθίνουν, δεδομένου ότι στο παιχνίδι υπάρχουν εξίσου δυνατές παρουσίες.

Φανερά προβληματισμένη, η Κορίνα εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, οι οποίοι ζήτησαν να μάθουν αν έχει συμβεί κάτι ανάμεσά τους, με την Ευρυδίκη να ξεσπάει εναντίον τους και να τονίζει πως πλέον θα βαθμολογεί με βάση τα δικά της κριτήρια, μιας και όπως είπε «δεν ήρθα εδώ για να κάνω τον κομπάρσο, ήρθα για να εκφράζομαι με τον βαθμό μου αληθινά! Και 0 αν είχα θα το έβαζα [...] την παρουσία μου δεν την εξουδετερώνει και δεν την καθορίζει καμία συμπεριφορά μου και κανένα ντύσιμό μου. Είμαι ίδια Ευρυδίκη κάθε φορά. Εγώ αυτή τη συμπεριφορά θα έχω, που αξίζει στον καθένα».

Ωστόσο, η παίκτρια δεν έμεινε εκεί κατηγορώντας τους κριτές για άδικες βαθμολογίες στις εμφανίσεις της, ενώ ο Λάκης Γαβαλάς υποστήριξε πως η συμπεριφορά της είναι κυκλοθυμική και ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέφερε πως αυτό που εν τέλει φαίνεται είναι πως έχει εμπάθεια με την συμπαίκτριά της.

πηγή: yupiii.gr