Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Big Brother - Σταματούν οι εκπομπές Μουτσινά, Λιάγκα, Στεφανίδου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 16:55 Αναβάλλεται η πρεμιέρα του Big Brother - Σταματούν οι εκπομπές Μουτσινά, Λιάγκα, Στεφανίδου

Για την ασφάλεια των εργαζομένων του, ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να σταματήσει για 15 ημέρες τις εκπομπές των Μουτσινά, Στεφανίδου και Λιάγκα.

Ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αναβάλλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother λόγω του κορονοϊού, ενώ παύση δύο εβδομάδων επέβαλε και σε τρεις εκπομπές που βγαίνουν από τα στούντιο στα Μελίσσια.

Συγκεκριμένα η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει:

"Ο ΣΚΑΪ έχοντας ως βασική προτεραιότητα την ασφάλεια των παικτών και των εργαζομένων αναβάλει προσωρινά την πρεμιέρα του Big Brother. Από την πρώτη στιγμή το βασικό μας μέλημα είναι η υγεία όλων. Δεδομένων των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε, αλλά πάντα με ψυχραιμία και υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η πρεμιέρα του Big Brother μετατίθεται για λίγο.

Σεβόμενοι το τηλεοπτικό κοινό, τηρώντας όμως όλους τους κανόνες, θα επανέρθουμε σύντομα με νέα ανακοίνωση".

Στο μεταξύ, δεν θα μεταδοθούν για δυο εβδομάδες οι εκπομπές του ΣΚΑΪ που βγαίνουν στον αέρα από τα πλατό στα Μελίσσια.

Πρόκειται για τις εκπομπές "Καλό μεσημεράκι" με το Νίκο Μουτσινά, "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και "Μαζί σου" με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ ενημέρωσε τους συντελεστές των εκπομπών που βγαίνουν από τα στούντια στα Μελίσσια, ότι για λόγους ασφαλείας και προστασίας λόγω της έξαρσης του κορονοϊού πρέπει να σταματήσουν οι εκπομπές.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση