Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: Ανατροπές στο Masterchef - Γιατί επέστρεψαν στα σπίτια τους οι παίκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 15:04 Κορωνοϊός: Ανατροπές στο Masterchef - Γιατί επέστρεψαν στα σπίτια τους οι παίκτες - ΒΙΝΤΕΟ

Στα σπίτια τους έχουν επιστρέψει οι παίκτες του Masterchef καθώς, λόγω του κορωνοϊού, έχουν σταματήσει τα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής. Την είδηση αυτή αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όπως είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου, «είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι υπήρχε μία μείωση των επεισοδίων γιατί υπάρχει θέμα με το μοντάζ.Έχουν μειωθεί πάρα πολύ οι βάρδιες οπότε δεν υπάρχει έτοιμο μονταρισμένο υλικό. Το επεισόδιο της Τετάρτης παραδόθηκε μία ημέρα πριν. Αυτό που συνέβη είναι ότι σταμάτησαν και τα γυρίσματα πλέον. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται εκτός σπιτιού. Το θέμα είναι ότι είχαν απομείνει πάρα πολύ λίγοι εσωτερικά γιατί το παιχνίδι βρισκόταν στην τελική ευθεία για τον τελικό. Υπάρχει υλικό αλλά δεν υπάρχει κόσμος να μοντάρει το υλικό, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Γι' αυτό μειώθηκαν και τα επεισόδια που προβάλλονται από το κανάλι. Ο μεγάλος αγώνας που δίνεται αυτή τη στιγμή είναι να υπάρξει τέλος» τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Πηγή: enikos.gr