Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στους τηλεθεατές μετά την επιστροφή της εκπομπής - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 16:47 Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στους τηλεθεατές μετά την επιστροφή της εκπομπής - ΒΙΝΤΕΟ

Κανονικά στον τηλεοπτικό "αέρα" βγήκε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές με τα εξής λόγια: «Καλησπέρα σας, είμαστε εδώ, στη θέση μας όλοι μαζί. Μάλλον σας ανησυχήσαμε τη Δευτέρα, Τρίτη. Έχετε δίκιο, και εμείς ανησυχήσαμε, δεν θα πούμε ψέμματα. Όλοι τα ίδια πράγματα αισθανόμαστε. Όταν κάποιος κοντά μας, γύρω μας, είτε στην οικογένειά μας είτε στο επαγγελματικό μας περίγυρο. Εδώ φτερνίζεσαι και λες "με κοιτάνε όλοι περίεργα επειδή φτερνίστηκα;" Τώρα πια, οτιδήποτε δεν μας απασχολούσε και το περνούσαμε στο ντούκου, τώρα πια μας απασχολεί. Το φτέρνισμα, το χασμουρητό, το δεν νιώθω πολύ καλά, το έχω κρυάδες, το δεν έχω διάθεση. Τέλος πάντων, έπρεπε να γίνουν κάποιες εξετάσεις, έγιναν, συνεχίζουμε λοιπόν κανονικά και πάντα, όσο γίνεται με χαμόγελο. Γιατί το χαμόγελο το δικαιούστε όλοι και το δικαιούμαστε όλοι, όπως και να είναι η καθημερινότητά μας».

«'Όσο είμαστε καλά, θα είμαστε εδώ μαζί και θα κοιτάμε το χαμόγελό μας να είναι μέσα από την καρδιά μας αληθινό και να κοιτάμε λίγο πιο μακριά από αυτό που ζούμε σήμερα. Γιατί αν εστιάζουμε στο τώρα τι γίνεται, θα μας επηρεάσει. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να κάνουμε ότι μπορούμε και να περιμένουμε σιγά- σιγά αυτό το πράγμα να αλλάξει. Και θα αλλάξει», πρόσθεσε η Ελένη Μενεγάκη.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπομπή «Ελένη» δεν μεταδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες γιατί σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Alpha «για λόγους πρόληψης και δεδομένου ότι ο Alpha θέτει πάνω από όλα την υγεία των ανθρώπων του, η εκπομπή ΕΛΕΝΗ δεν θα μεταδοθεί σήμερα, Δευτέρα 23 Μαρτίου, προκειμένου να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα και να γίνουν ιατρικές εξετάσεις σε συνεργάτες της εκπομπής».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση