Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόψε έχει «Ράδιο Αρβύλα» - Το ντεμπούτο της κόρης του Κανάκη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 13:23 Απόψε έχει «Ράδιο Αρβύλα» - Το ντεμπούτο της κόρης του Κανάκη

Συνεχίζουν με το ανατρεπτικό χιούμορ τους να κάνουν τις Δευτέρες μας να περνούν πιο… χαρούμενα, ενώ τις υπόλοιπες μέρες της βδομάδας με το «Βινύλιο» να μας οδηγούν σε πιο μουσικά μονοπάτια.  

Για τρίτη πλέον εβδομάδα, συνεχίζονται οι ζωντανές διαδικτυακές εκπομπές του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», με απήχηση και νούμερα, που έχουν ξεπεράσει τα αντίστοιχα τηλεοπτικά, αποδεικνύοντας ότι η θεσσαλονικιώτικη παρέα είναι… η καλή μας παρέα.

Όπως αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Με μοναδικό σκοπό τη συντροφιά στην εποχή του εγκλεισμού και απολύτως αυτόνομα, η Tony Productions παράγει 5 εκπομπές την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή και θα συνεχίσει να το κάνει όσο οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Σήμερα Δευτέρα και κάθε Δευτέρα, στις 22:00 ακριβώς, βγαίνει ζωντανά “στον αέρα” του διαδικτύου το Ράδιο Αρβύλα, η σατιρική-χιουμοριστική ματιά στις “παράξενες” ημέρες που ζούμε και που την έχουμε τόσο ανάγκη.

Ενώ από Τρίτη έως και Παρασκευή, συνεχίζει τα βράδια στις 22:00, το “πειρατικό” Βινύλιο, με πολλή μουσική, νοσταλγία, ζωντανή επικοινωνία με το κοινό, όλο το σχετικό διαδικτυακό υλικό των ημερών, συζητήσεις κτλ».

Όσοι λοιπόν θέλουν να γίνουν μέλος της παρέας μπορούν να συντονιστούν στο youtube κανάλι: Radio Arvyla Official και να παρακολουθήσουν τις εκπομπές είτε ζωντανά, είτε “on demand”.

Λόγω μάλιστα της αποψινής «Ράδιο Αρβύλας» ο Αντώνης Κανάκης ετοίμασε ένα πραγματικά… σπιτικό τρέιλερ καθώς είναι γυρισμένο σπίτι του, αλλά την παράσταση «κλέβει» η κόρη του που ακούγεται και είναι απολαυστική!!!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr