Εκτύπωση αυτής της σελίδας

La Casa de Papel: Έτσι είδε ο "professor" live με όλη την ομάδα το νέο κύκλο, λόγω καραντίνας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 16:07 La Casa de Papel: Έτσι είδε ο "professor" live με όλη την ομάδα το νέο κύκλο, λόγω καραντίνας

Πρεμιέρα στο Netflix εν μέσω καραντίνας έκανε το “La Casa de Papel”. Ο νέος τέταρτος συγκλονιστικός κύκλος της σειράς είναι γεγονός και η πρεμιέρα ήταν κάτι που περίμενε με ανυπομονησία όλη η ομάδα. Ωστόσο, η εξάπλωση του κορωνοϊού και η καραντίνα δεν επέτρεψε στους συντελεστές της Vancouver Media να οργανώσει κάποιο λαμπερό event για την πρώτη προβολή του 4ο κύκλου.

Οι πρωταγωνιστές όμως, δεν έχασαν την ευκαιρία για να απολαύσουν μαζί την  πρεμιέρα της σειράς. Ο “professor” (κατά κόσμον Alvaro Morte) ένωσε και πάλι όλη την ομάδα, την οποία θεωρεί πια οικογένειά του και μέσω των social media έγινε μια τηλεδιάσκεψη, με τους πρωταγωνιστές να ανυπομονούν για τις εξελίξεις στη σειρά.

Στη σύνδεση ήταν φυσικά όλοι εκεί: Η Τόκιο, ο Ρίο, ο Ντένβερ, η Ναϊρόμπι, η Στοκχόλμη, η Λισαβόνα, ο Berlin, o Παλέρμο, ο Ελσίνκι, ο Μποκοτά και ο Μασσαλία μαζί με τον “El Profesor” και την υπόλοιπη ομάδα συνδέθηκαν online και απόλαυσαν μαζί την πρεμιέρα, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού τους!

Όλη η ομάδα περιμένοντας την πρεμιέρα!

Πηγή: tlife.gr