Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το φινάλε της φετινής σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 11:09 Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το φινάλε της φετινής σεζόν

Ανατρεπτικό αναμένεται να είναι το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» για αυτήν τη σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες του εβδομαδιαίου περιοδικού «Λοιπόν», ο Νέστορας θα μάθει πως ο Κυπραίος είναι φονιάς του καλού του φίλου αλλά και του γιου του την περίοδο της γερμανικής κατοχής. Όμως, δεν θα καταφέρει να το αποδείξει για να κλείσει τον Θωμά στη φυλακή. Ωστόσο, ενημερώνει τη Λενιώ για το τι έχει συμβεί και εκείνη καταλαβαίνει πως έχει σχέση με έναν πραγματικά πολύ επικίνδυνο άνθρωπο.

Προσπαθεί να χωρίσει με ήρεμο τρόπο μαζί του και να απομακρυνθεί, αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολο... Ο Θωμάς καταλαβαίνει πως κάτι ύποπτο συμβαίνει και πιέζει τη Λενιώ. Μεταξύ των δύο θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς κι εκεί η Λενιώ με τον δυναμικό αλλά και απρόβλεπτο χαρακτήρα που τη διακρίνει θα αποκαλύψει στον Θωμά πως γνωρίζει τα πάντα για το παρελθόν του, πως θα έπρεπε να είναι ήδη στη φυλακή και πως οριστικά και αμετάκλητα πια δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Τότε ο Θωμάς την εκβιάζει: Ή θα μείνεις μαζί μου ή θα πας στη φυλακή μαζί με τις αδελφές σου για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Ο εκβιασμός είναι σκληρός και ο καβγάς θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Σε ένα ατύχημα ο Θωμάς θα πεθάνει. Δεν θα τον σκοτώσει η Λενιώ, αν και θα τον έχει απειλήσει πως θα τον σκοτώσει. Όπως και να 'χει όμως, όλες οι υποψίες θα πέσουν πάνω της και θα βρεθεί για ακόμα μία φορά στη φυλακή, ύποπτη τώρα για τη δολοφονία του Θωμά Κυπραίου.

Πηγές: Λοιπόν, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση