Κορωνοϊός: Πότε βγαίνουν από τον "πάγο" οι εκπομπές - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 11:30 Κορωνοϊός: Πότε βγαίνουν από τον "πάγο" οι εκπομπές - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές και τηλεοπτικά show"πάγωσαν" εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», οι παρουσιαστές επιστρέφουν σιγά- σιγά στα πλατό τους με σκοπό να ψυχαγωγήσουν τους τηλεθεατές.

Το «καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά αναμένεται να επιστρέψει αμέσως μετά το Πάσχα, στις 20 Απριλίου με αλλαγμένο όμως το σκηνικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για το νέο πλατό θα θυμίζει "σπίτι", τηρώντας τον κανόνα της καραντίνας.

Για την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν έχουν παρθεί ακόμα οι τελικές αποφάσεις με πιθανότερο σενάριο να επιστρέφει στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Υπό σκέψεις είναι ακόμα η έναρξη του ριάλιτι εγκλεισμού «Big Brother». Το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει αποφασίσει αν θα προβληθεί φέτος αφού η διάρκεια του παιχνιδιού θα ήταν τρεις μήνες και οι καλοκαιρινοί μήνες δεν ενδείκνυνται.

Για τα μεγάλα projects των καναλιών όπως «Your Face Sounds Familiar» και «My Style Rocks» δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση καθώς οι ιθύνοντες των καναλιών αναμένουν πως θα εξελιχθεί το θέμα με τον κορωνοϊό. Όμως, το τηλεοπτικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ξανά το «Just the 2 of Us» λίγο μετά το Πάσχα, αφού έχει βρεθεί και η απαραίτητη φόρμουλα για την προστασία των εργαζομένων και των συμμετεχόντων, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση