Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef Spoiler: Αυτό είναι το φαβορί που αποχωρεί και οι τρεις παίκτες που μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι και προκαλούν σοκ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 12:37 MasterChef Spoiler: Αυτό είναι το φαβορί που αποχωρεί και οι τρεις παίκτες που μπαίνουν ξανά στο ριάλιτι και προκαλούν σοκ

Επιστροφές... καταστροφές και μια αποχώρηση δυνατού παίκτη που δεν θα κρατήσει πολύ.

Εξελίξεις που θα συζητηθούν θα έχουμε στα επόμενα επεισόδια του MasterChef. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε την επόμενη εβδομάδα έρχεται αποχώρηση-έκπληξη από το ριάλιτι μαγειρικής.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λασκαρίδη, ο οποίος αναμένεται να αποχαιρετήσει το ριάλιτι μαγειρικής. Ωστόσο, αυτή θα είναι μια αποχώρηση αστραπή αφού ο Γιώργος θα καταφέρει να μπει ξανά στο παιχνίδι.

Όπως έχουμε δει και στους προηγούμενους κύκλους, σε κάποια φάση του ριάλιτι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι άλλοι τρεις παίκτες. Έτσι, με την αποχώρηση του Γιώργου, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα κληθούν να αγωνιστούν για να φορέσουν ξανά την πολυπόθητη ποδιά..

Μια εξέλιξη που θα προκαλέσει σοκ στους παίκτες που έχουν παλέψει να βρεθούν στη δεκάδα και ξαφνικά θα γυρίσουν πίσω

Ο Γιώργος, λοιπόν, δεν θα μείνει για πολύ καιρό εκτός MasterChef και μακριά από την αγκαλιά της... Κατερίνας, αφού θα είναι ένας από τους τρεις παίκτες που κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Όσο για το ποιοι παίκτες επιστρέφουν μαζί του, αυτό είναι έκπληξη...

Μαζί με τον Γιώργο στο MasterChef επιστρέφουν επίσης η Μαρλέν και η Μαριάννα όπως αποκάλυψε η εκπομπή.

Μάλιστα, ο Γιώργος μάλιστα όχι μόνο θα παραμείνει στο παιχνίδι, αλλά θα μπει και στην τελική εξάδα.

Πηγή: thetoc.gr