Φιλαράκια: Στον πάγο το reunion - Σε "πυρετό" τηλεδιασκέψεων οι έξι πρωταγωνιστές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 13:28 Φιλαράκια: Στον πάγο το reunion - Σε "πυρετό" τηλεδιασκέψεων οι έξι πρωταγωνιστές

Ο κορωνοϊός έχει επιβάλλει μια παύση στα πάντα και είναι ο λόγος που το reunion των πρωταγωνιστών της αγαπημένης σειράς "Φιλαράκια" μπήκε στον πάγο. Σύμφωνα με την Dailymail, οι έξι πρωταγωνιστές φροντίζουν να επικοινωνούν με τηλεδιάσκεψη και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα zoom κατά τη διάρκεια του lockdown. Μια πηγή ανέφερε στην εφημερίδα Sun: "Μόλις έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται το reunion, όλοι άρχισαν να πανικοβάλλονται γιατί μας πήρε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταφέρουμε να βρούμε ημερομηνία στα "τρελά" προγράμματα όλων. Υπήρχε ένας βαθύς φόβος ότι μπορεί να πάρει έναν χρόνο ή ακόμα και περισσότερο πριν καταφέρουμε να τους συγκεντρώσουμε όλους μαζί".

Οι Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer επρόκειτο να κάνουν μία «ειδική συγκέντρωση» που πιθανότατα θα γινόταν με την νέα υπηρεσία HBO Max αυτήν την άνοιξη. Ο κάθε ένας από τους έξι βασικούς πρωταγωνιστές της σειρά θα λάβει μεταξύ 2,25 και 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγές: Dailymail, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση