Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γενέθλια για το «Ράδιο Αρβύλα» – Τα δώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 14:22 Γενέθλια για το «Ράδιο Αρβύλα» – Τα δώρα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ήταν 14 Απριλίου 2008 όταν για πρώτη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 βγήκε το σήμα του «Ράδιο Αρβύλα».

Αύριο λοιπόν είναι τα γενέθλια της εκπομπής που μετά το «διαζύγιο» με το σταθμό του Αμαρουσίου βρέθηκε στον ΣΚΑΪ, αλλά φέτος μεταδίδεται στο κανάλι της εκπομπής στο Youtube έχοντας καταφέρει χιλιάδες τηλεθεατές να παρακολουθούν το live streaming επεισόδιο.

Η ομάδα της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη θα γιορτάσει τα γενέθλια της «Αρβύλας» αύριο, την Τρίτη 14 Απριλίου στο «Βινύλιο», σε μια βραδιά όπου μαζί με τους τηλεθεατές, θα θυμηθούνε παλιές αγαπημένες στιγμές της εκπομπής. 

Απόψε όμως, στο 5ο live streaming επεισόδιο θα σχολιάσουν την επικαιρότητα των παράξενων αυτών ημερών, μέσα από την τόσο αναγκαία χιουμοριστική και σατιρική «ματιά» τους.

Ωστόσο, όλα τα γενέθλια δώρα των τηλεθεατών θα πάνε στο «Χαμόγελο Του Παιδιού», αφού σήμερα Δευτέρα αλλά και αύριο Τρίτη στο «Βινύλιο», θα παρουσιαστεί και θα ξεκινήσει η μεγάλη διαδικτυακή καμπάνια του «Χαμόγελου»: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό δελτίο Τύπου από το «Χαμόγελο»: “Το διαφορετικό αυτό Πάσχα που είμαστε μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα, καλούμε όλους εσάς να στείλετε SMS στο 19810* και να μοιραστείτε μαζί μας, ποιον θέλετε να αγκαλιάσετε το Πάσχα.

Ουσιαστικά σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε τη φράση: «Αυτό το Πάσχα Χαμογελάω στη σκέψη ότι Αγκαλιάζω…».

Τα μηνύματά σας θα αναρτώνται στο www.hamogelo.gr, ώστε να μοιραστούμε όλοι μία ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, να γίνουμε άλλος ένας κρίκος σε αυτή την αλυσίδα και να στηρίξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που μας χρειάζεται όλους για να μπορέσει να συνεχίσει το τόσο απαραίτητο για τα παιδιά μας έργο του.

Στο σημερινό «Ράδιο Αρβύλα», στις 22:00, θα παρουσιαστεί το σποτ της καμπάνιας σε επιμέλεια του Α. Κανάκη και με την ευγενική συμμετοχή δεκατεσσάρων αγαπημένων καλλιτεχνών (με αλφαβητική σειρά): Κ. Γερονικολού, Π. Δαδακαριδης, Τ. Ζαχαράτος, Λ. Καλφαγιάννης, Κ. Κατσούλης, Κ. Λέχου, Α. Λουδάρος, Κ. Μακεδόνας, Μ. Μπεγνής, Δ. Παπαδοπούλου, Σ. Ρόκκος, Β. Σταυροπούλου, Θ. Τσαλταμπάσης, Β. Χαραλαμπόπουλος.

Επίσης, την Τρίτη ο πρόεδρος του «Χαμόγελου» Κ. Γιαννόπουλος θα εμφανιστεί μέσω skype στο «Βινύλιο»”.

Ευκαιρία λοιπόν να απολαύσετε τις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο» αλλά εκτός από τις ευχές να βοηθήσετε και στο σημαντικό έργο του «Χαμόγελου»!

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr