Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία - Θρίλερ η βαθμολογία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 16:50 MasterChef Spoiler: Αυτή η ομάδα θα κερδίσει την ομαδική δοκιμασία - Θρίλερ η βαθμολογία

Θρίλερ με την αποψινή βαθμολογία, αφού η νίκη θα κριθεί στο τελευταίο πιάτο.

Στη χθεσινή δοκιμασία του MasterChef, οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν 50 πιάτα τα οποία δοκίμασαν οι κριτές και οι καλεσμένοι τους. Και οι δύο ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και μια καλή βαθμολογία.


Σήμερα έρχεται το συμβούλιο όπου οι δύο ομάδες θα μάθουν τους νικητές και τους χαμένους που θα προκύψουν από τη βαθμολογία τους.

Όπως φάνηκε στο τρέιλερ του αποψινού επεισόδιο, σήμερα δεν θα υπάρξει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες, μάλιστα η βαθμολογία θα είναι θρίλερ, αφού η νίκη θα κριθεί από το γλυκό, όπως λέει ο Κουτσόπουλος στο τρέιλερ.

Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ομάδες θα είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία στα τέσσερα πρώτα πιάτα.

Όσοι είδαν το χθεσινό επεισόδιο, θα παρατήρησαν ότι οι καλεσμένοι ενθουσιάστηκαν με το ένα από τα δύο γλυκά της κόκκινης ομάδας, τον χαλβά.

Μάλιστα, ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι αυτό ήταν το καλύτερο πιάτο όλης της δοκιμασίας.

Αν, λοιπόν, η δοκιμασία κριθεί στο γλυκό... νικήτρια θα είναι η κόκκινη ομάδα και οι μπλε θα βρεθούν στην δοκιμασία αποχώρησης.

Όσο για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι, θα είναι σίγουρα ο Γιώργος (επιβεβαιώνοντας τα spoiler που τον θέλουν αποχωρεί) και ο Τζον που ήταν υπαρχηγός, εκτός και αν κερδίσει την ασυλία.

Δείτε το τρέιλερ.


Πηγή: thetoc.gr