Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 16:13 MasterChef - Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί στο επόμενο επεισόδιο

Ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Διονύσης ή η Ντέμη;

Μετά από τη χθεσινή δοκιμασία ασυλίας, το MasterChef θα επιστρέψει ξανά στους δέκτες μας με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα του Πάσχα.

Τότε θα δούμε τη μονομαχία ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα λάβουν μέρος στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου με καλεσμένους σεφ την Σπυριδούλα και τον Πάνο από το προηγούμενο MasterChef.

 

 

Μετά την κατάκτηση της ασυλίας από τον Τζον, ο οποίος ανταποκρίθηκε καλύτερα στις απαιτήσεις του σεφ Αντώνη Δρακουλαράκου ο οποίος εντυπωσίασε με τη δεξιοτεχνία του και τις γνώσεις του, οι παίκτες που θα βγουν στην ψηφοφορία είναι ο Γιώργος, ο Κώστας, ο Διονύσης και η Ντέμη.

Το σίγουρο είναι ότι ο ένας από τους υποψήφιους θα είναι ο Γιώργος τόσο επειδή ήταν ο αρχηγός της ομάδας, όσο και επειδή τα πιάτα με το αρνί που πήρε πάνω του πήραν την χειρότερη βαθμολογία.

Ο αντίπαλος - ή οι αντίπαλοί του δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα ωστόσο αυτό που έχει διαρρεύσει είναι ότι αυτός θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει τη Δευτέρα, πληρώνοντας την ήττα της ομάδας του.

Αυτό άλλωστε έχουν προβλέψει τα spoiler, τα οποία χθες επιβεβαιώθηκαν.

Αυτή ήταν και η πρόβλεψη του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή "Ευτυχείτε" που "διαισθητικά" προέβλεψε ότι τη Δευτέρα θα αποχωρήσει ο Γιώργος, ο οποίος όμως θα ξαναμπεί άμεσα στο παιχνίδι, με την επιστροφή παικτών που θα ακολουθήσει.

Δείτε το βίντεο.

 

 

 

Πηγή: thetoc.gr