Έξω φρενών η Ντέμη ξέσπασε κατά του Γιώργου στο MasterChef! «Σε θεωρούσα φίλο μου και με εκθέτεις»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020 23:18 Έξω φρενών η Ντέμη ξέσπασε κατά του Γιώργου στο MasterChef! «Σε θεωρούσα φίλο μου και με εκθέτεις»

«Τρέμω αυτή τη στιγμή γιατί έχω ακούσει για σένα, έχω δει για σένα, σε θεωρούσα φίλο μου κι εσύ με εκθέτεις».

“Μαχαίρια” βγήκαν στη σημερινή ψηφοφορία του MasterChef. Η Ντέμη Γεωργίου ήταν έξαλλη με τον Γιώργο Λασκαρίδη για τη συμπεριφορά του στην ομαδική δοκιμασία, για τα όσα είπε για την ίδια και για τους λόγους που την ψήφισε.

«Το ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα άγχος σου είναι δικό σου πρόβλημα. Με έκανες χθες να αμφισβητήσω τον εαυτό μου για το ποια είμαι μέσα στις κουζίνες και γι’ αυτό δεν μίλησα στο συμβούλιο.

Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι και ξέρουν όλοι γενικότερα όχι μόνο εδώ μέσα, αλλά και αυτοί που βλέπουν έξω. Τρέμω αυτή τη στιγμή γιατί έχω ακούσει για σένα, έχω δει για σένα, σε θεωρούσα φίλο μου πάνω απ’ όλα και το να με εκθέτεις μαγειρικά ενώ έχεις δει πώς δουλεύω είναι απαίσιο.

Με εκθέτεις μαγειρικά όταν εγώ είμαι δέκα χρόνια στις κουζίνες κι εσύ είσαι 4 και μου λες ότι εγώ αγχώνομαι και σε έκανα να αγχωθείς και δεν έβγαλες το πιάτο σου, ενώ μπορούσες να μου δώσεις 15 παρασκευές να κάνω και επέλεξες να μου δώσεις ένα παστινάκι, είσαι αστείος ρε φίλε», είπε εξοργισμένη η Ντέμη Γεωργίου.

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση