Άγριες Μέλισσες: Ξεκινούν τα γυρίσματα - Τα μεγάλα "εμπόδια" και οι προβληματισμοί - Η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη [Εικόνα]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 12:52 Άγριες Μέλισσες: Ξεκινούν τα γυρίσματα - Τα μεγάλα "εμπόδια" και οι προβληματισμοί - Η κρίσιμη τηλεδιάσκεψη [Εικόνα]

Τι ειπώθηκε στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη της σειράς.

Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της σειράς Άγριες Μέλισσες έγινε χθες, όπως αποκάλυψε σήμερα το Πρωινό.

Η εκπομπή συνδέθηκε με βιντεοκλήση με μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς, η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη και αποκάλυψε τι συζήτησαν και τι αποφάσισαν.

Η "Ρίζω", δηλαδή η Ελένη Καρακάση μίλησε και αποκάλυψε αρχικά ότι μένει σπίτι και περιμένει πώς και πώς να μπει στην καινούργια καθημερινότητά της.

Παράλληλα, αποκάλυψε τι ειπώθηκε στην χθεσινή…. τηλεδιάσκεψη που είχαν τα μέλη της σειράς.

"Από τότε που διακόπηκαν τα γυρίσματα, όλοι μας επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αρχικά γράφαμε σε μια ομάδα στο viber αλλά μετά θέλαμε και να βλεπόμαστε.

Η απόφαση που πήραμε χθες, είναι ότι με το που τελειώσει η φάση που ζούμε και μπούμε σε μια νέα κανονικότητα θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα.

Η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 11 ή στις 18 Μαΐου και βέβαια συζητήσαμε τον τρόπο που θα πρέπει να γίνονται κάποια πράγματα, για λόγους ασφαλείας. Να τηρούνται οι αποστάσεις όσο γίνεται περισσότερο, στο μακιγιάζ, στον τρόπο που θα πηγαίνουμε στο γύρισμα. Όλα αυτά είναι πολύ καινούργια για εμάς.

Όλες οι δουλειές αλλάζουν αλλά και η δική μας είναι δύσκολο γιατί πρέπει να κρατάμε τις αποστάσεις, αφού επιβάλλεται να είμαστε πολλοί άνθρωποι μαζί".

Δείτε στο βίντεο όσα αποκάλυψε η "Ρίζω" από τις Άγριες Μέλισσες:

 

Πηγές: thetoc.gr, Αnt1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση