Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» - Τι είπε ο παρουσιαστής - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 11:49 Γιώργος Παπαδάκης: Επέστρεψε στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» - Τι είπε ο παρουσιαστής - ΒΙΝΤΕΟ

Στο πλατό της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος τις τελευταίες 42 ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα εξαιτίας του κορωνοϊού και έβγαινε στην εκπομπή από το σπίτι του, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στο στούντιο.

«Καλημέρα Ελλάδα. Γύρισα στο σπίτι μου. Θα μου πεις στο σπίτι σου δεν ήσουν τόσο καιρό; Όχι, το σπίτι μου εδώ είναι. Αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής. Αισθάνομαι πολύ περισσότερο ασφαλής γιατί είμαι με το ένα τρίτο κοντά, με σένα. Είμαι ασφαλής γιατί είναι όλοι αυτοί απέναντι. Όλοι με τις μάσκες. Είναι άλλη η αίσθηση κυρίες και κύριοι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαδάκης στην έναρξη της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός παρουσιαστής πριν από λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει στην Φαίη Σκορδά πως επέλεξε να παραμείνει στο σπίτι εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε λίγο πριν ξεσπάσει η ιστορία με τον κορωνοϊό. «Λίγο πριν από τον κορωνοϊό είχα ένα προβληματάκι με την υγεία μου. Κρύωσα. Είχα ένα κρύωμα πολύ βαρύ, πολύ σοβαρό. Χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση, να μην έρθω δυο μέρες στη δουλειά. Ήταν δυο μέρες πριν αρχίσουν τα μέτρα. Όπως επίσης μου είπαν οι γιατροί πως πρέπει να κόψω υποχρεωτικά το τσιγάρο. Δυο πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Κορωνοϊός, απομόνωση, δύο πακέτα την ημέρα...δεν έχω παχύνει αλλά έχω φάει δέκα… κομπολόγια. 55 ημέρες έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου. Συγχαρητήρια στους συνεργάτες μου, όχι σε μένα. Αυτοί τα τραβάνε. Μου βγαίνει ένας κορωνοϊός εσωτερικός», είχε πει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: enikos.gr