The Bachelor: Έρχεται στον Αlpha το γνωστό ριάλιτι σχέσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2020 12:07 The Bachelor: Έρχεται στον Αlpha το γνωστό ριάλιτι σχέσεων - ΒΙΝΤΕΟ

Τα δικαιώματα του παγκοσμίου φήμης ριάλιτι "the Bachelor" εξασφάλισε ο Alpha, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Happy Day » με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Το τηλεοπτικό σόου, που κατέκτησε 31 χώρες έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Σύμφωνα με το κόνσεπτ, ένας τυχερός άντρας περιμένει όσες τολμήσουν να τον διεκδικήσουν και να ζήσουν την απόλυτη ρομαντική εμπειρία! Μέσα από μια σειρά συναντήσεων και δοκιμασιών θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την προσοχή του, να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να τον γοητεύσουν με τον χαρακτήρα και τις προσωπικότητές τους. Όμως στο τέλος, μόνον μια θα καταφέρει να κατακτήσει την καρδιά του, να δεχτεί πρόταση γάμου και να γίνει η μελλοντική σύντροφος της ζωής του!

«Εδώ θα δούμε την περιπέτεια ενός άνδρα που ψάχνει να βρει την ιδανική γυναίκα ανάμεσα σε πολλές υποψήφιες και τελικά θα τα καταφέρει», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είναι το νούμερο ένα ριάλιτι παγκοσμίως. Έχει να κάνει με σχέσεις, έχει να κάνει με έρωτα, έχει να κάνει με ρομαντισμό, με όλα αυτά που ένας άνθρωπος αναζητά στη ζωή του. Στην Αυστραλία, δύο περιπτώσεις τα έχουν καταφέρει, έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχουν δημιουργήσει οικογένεια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε το βίντεο :

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση