MasterChef spoiler: Aυτός ο παίκτης θα πάρει την κάρτα ασυλίας [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 11:40 MasterChef spoiler: Aυτός ο παίκτης θα πάρει την κάρτα ασυλίας  [Βίντεο]

Στο χθεσινό MasterChef, το Mystery Box και το τεστ δημιουργικότητας δυσκόλεψαν αρκετά τους παίκτες, αλλά το κίνητρο ήταν μεγάλο: Η επανεμφάνιση της κάρτας ασυλίας έκανε τους επίδοξους σεφ να βγάλουν τα μαχαίρια.

Αυτή η κάρτα είναι το μήλο της έριδος για όλους τους παίκτες, ωστόσο ένας θα τα καταφέρει.

Στα τεστ δημιουργικότητας στατιστικά τα τα πήγε καλύτερα ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Τζον και η Μαρία, παρόλο που η Μάρλεν προσπάθησε να την δυσκολέψει.

Θυμίζουμε ότι οι προηγούμενοι κάτοχοι της κάρτας η Κατερίνα, ο Ιωάννης και τέλος η Μαρία, η οποία πιστεύει μάλιστα ότι αυτή η κάρτα της ανήκει, ότι της την πήραν μέσα από τα χέρια, λες και δεν ήταν εκείνη που την έδωσε για να σώσει την Ντέμη.

Γενικά το Μαράκι πιστεύει πως της ανήκει η κάρτα ασυλίας και όλο το MasterChef γενικότερα και έχει εκνευρίσει πολύ. "Δεν θέλω τους καινούργιους" έλεγε και ξανάλεγε πάλι χθες, λες και οι μπήκαν παράνομα, χωρίς να το προβλέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού.

Το θέμα είναι ότι παρόλο που η Μάρλεν, προσπάθησε να δυσκολέψει τη Μαρία, εκείνη πήρε βοήθεια από τον Μπέλλο ο οποίος της είπε ακριβώς τι να φτιάξει και τελικά έφτιαξε ένα πολύ καλό γλυκό, όπως είπαν οι κριτές.

Οι υποψήφιες προς αποχώρηση και η μεγάλη έξοδος

Στο χθεσινό επεισόδιο η Κατερίνα μπήκε φουριόζα και με αυτοπεποίθηση, είπε ότι θα είναι η εβδομάδα της και είχε δίκιο. Θα είναι η τελευταία εβδομάδα που θα την δούμε στον διαγωνισμό αφού και στις δύο περιπτώσεις τα πήγε χάλια και είχε μία από τις χειρότερες επιδόσεις.

Πρώτη και φαρμακερή θα είναι η υποψηφιότητά της προς αποχώρηση, αφού θα χάσει από τη Μαριάννα και την Ντέμη.

Η παίκτρια που έχει μια κακή κουβέντα για όλους και για όλα δεν θα καταφέρει να φτάσει στον τελικό του MasterChef 4 και θα αποχωρήσει λίγο πριν την δεκάδα με κλάματα.

Αυτή την κάρτα ασυλίας ποιος θα την πάρει;

Όσο για την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας, οι υποψήφιοι είναι τέσσερις: ο Γιώργος, ο Δημήτρης, ο Τζον και η Μαρία αλλά επειδή τα spoiler λένε ότι θα την κερδίσει κάποιος για πρώτη φορά, σίγουρα δεν θα την πάρει η Μαρία.

Τα spoiler θέλουν τον Γιώργο να κερδίζει, δίνοντας έτσι "τροφή" για νέα σχόλια στο ριάλιτι μετά την αποχώρηση της Κατερίνας.

Μάλιστα θα είναι μια καλή απάντηση στην Κατερίνα η οποία είχε φαγωθεί να πετάξει τον Γιώργο έξω από το παιχνίδι η ίδια...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση