Εκτύπωση αυτής της σελίδας

MasterChef: Έκλεισε η ημερομηνία του τελικού - Γιατί είναι πολύ άτυχοι οι φετινοί φιναλίστ - Τι θα χάσουν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 10:56 MasterChef: Έκλεισε η ημερομηνία του τελικού - Γιατί είναι πολύ άτυχοι οι φετινοί φιναλίστ - Τι θα χάσουν

Χαμένοι οι φετινοί φιναλίστ του MasterChef.

Η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα με πολλά από αυτά να έχουν μπει στον πάγο και άλλα να έχουν σοβαρά προβλήματα που ίσως να μην ξεπερνιούνται.

To MasterChef δεν ήταν ένα από αυτά, αφού δεν επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό τουλάχιστον.

Όπως κάθε χρόνο, η παραγωγή ήταν πολύ μπροστά σε επεισόδια και είχε μεγάλο στοκ. Βέβαια, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, αποφάσισαν να τραβήξουν όσο μπορούν σε χρονική διάρκεια το ριάλιτι μειώνοντας τις ημέρες προβολής επεισοδίων, για να φτάσει ως τον Ιούνιο οπότε και θα ρίξει αυλαία.

Πλέον, βλέπουμε δύο επεισόδια την εβδομάδα προκειμένου να μην σταματήσει η προβολή του κάθε εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η μόνη εκκρεμότητα είναι ο τελικός του MasterChef το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα γυριστεί στα μέσα Ιουνίου και θα προβληθεί τέλη Ιουνίου μαζί με την live ανάδειξη του νικητή για να μην υπάρξουν spoilers.

Ωστόσο, οι φετινοί φιναλίστ θα είναι άτυχοι, αφού ο ημιτελικός δεν θα γίνει στο εξωτερικό όπως γίνεται κάθε χρόνο.

Αυτό ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για τους παίκτες, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν διάσημους σεφ, να μαγειρέψουν στις κουζίνες μεγάλων εστιατορίων στο εξωτερικό και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, μετά τους τόσους μήνες εγκλεισμού στο MasterChef.

Δυστυχώς φέτος δεν θα γίνει τίποτα από αυτά και όλες οι δοκιμασίες θα γίνουν με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Πηγή: thetoc.gr