Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Masterchef spoiler: Οι ομάδες, οι νικητές και ποιοι οδηγούνται στη διαδικασία αποχώρησης [Βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020 15:22 Masterchef spoiler: Οι ομάδες, οι νικητές και ποιοι οδηγούνται στη διαδικασία αποχώρησης [Βίντεο]

Αυτή φορά η Μαρία θα φορέσει μαύρη ποδιά.

Μετά την επεισοδιακή αποχώρηση της Κατερίνας, της παίκτριας που στιγμάτισε το φετινό MasterChef, ο λόγος περνάει στην τελική δεκάδα.

Aρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας η οποία θα γίνει στο μουσείο του ΟΣΕ στον Πειραιά, ο Γιώργος ως νικητής θα είναι ο πρώτος αρχηγός και θα επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας.

Και επειδή της το χρωστάει, θα επιλέξει τη Μαρία όπως είδαμε στο τρέιλερ της Δευτέρας.

Όμως, η Φωλιά των Κου Κου έδειξε πλάνα που πρόδωσαν τα πάντα: Από το πώς θα χωριστούν οι ομάδες, μέχρι ποιοι παίκτες θα βρεθούν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των υποψηφιων προς αποχώρηση.

Οι ομάδες χωρίζονται ως εξής:

Οι μπλε με τους Γιώργο Λασκαρίδη, τον Σταυρή Γεωργίου, τον Διονύση Πρώιο, τη Μαριάννα Πουλμέντη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Οι κόκκινοι με Μαρία Μπέη, Δημήτρη Μπέλλο, Ντέμη Γεωργίου και Μαρλέν Γρυντάκη,

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, η ομάδα που χάνει είναι αυτή της Μαρίας η οποία εμφανίζεται με τις μαύρες ποδιές με εξαίρεση τον Δημήτρη που προφανώς θα κερδίσει την ασυλία.

Από την άλλη στον εξώστη βλέπουμε όλη τη μπλε ομάδα δηλαδή τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον Σταυρή Γεωργίου, τον Διονύση Πρώιο, τη Μαριάννα Πουλμέντη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Ως αρχηγός, η Μαρία έχει μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί σε δοκιμασία αποχώρησης και να αγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι.

Μαζί της θα είναι σίγουρα η Ντέμη, η οποία και θα αποχωρήσει, όπως λένε τα spoiler.

Πηγές: star, thetoc.gr