MasterChef: Προβληματισμός για τις ημέρες προβολής και τα πεσμένα έσοδα - Έντονες διαμαρτυρίες τηλεθεατών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 12:33 MasterChef: Προβληματισμός για τις ημέρες προβολής και τα πεσμένα έσοδα - Έντονες διαμαρτυρίες τηλεθεατών

Ο "τιτάνιος" αγώνας της παραγωγής.

Πολύ δυσαρεστημένο είναι το φανατικό κοινό του MasterChef με τον περιορισμό των επεισοδίων προβολής ανά εβδομάδα.

Από τα αρχικά πέντε, πέσαμε στα τρία και καταλήξαμε στα δύο, καθώς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήρθαν πίσω σε επίπεδο μοντάζ.

Αν και τα επεισόδια έχουν γυριστεί μέχρι τον τελικό, δεν είναι μονταρισμένα καθώς τα έκτακτα μέτρα δεν επέτρεψαν στην ομάδα παραγωγής να εργαστεί με τους ίδιους ρυθμούς. Έτσι, έπεσαν τελικά στα δύο επεισόδια την εβδομάδα.

Ωστόσο, το Star δέχεται ισχυρές πιέσεις να αυξήσει τον αριθμό των επεισοδίων σε τρία την εβδομάδα.

Σύμφωνα με την Espresso που μίλησε με στέλεχος του καναλιού τόνισε ότι γίνεται τιτάνιος αγώνας από τους μοντέρ του καναλιού, ώστε να ετοιμάσουν τα επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί πριν το lockdown.

Στόχος τους από την επόμενη εβδομάδα να βλέπουμε τρία επεισόδια.

Με τρία επεισόδια την εβδομάδα, το MasterChef θα ολοκληρωθεί στις αρχές ή στα μέσα Ιουνίου, οπότε θα γίνει και ο τελικός με όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει ότι λόγω της πανδημίας το ριάλιτι αντιμετώπισε πρόβλημα με τα διαφημιστικά έσοδα, καθώς η διαφημιστική αγορά έπεσε και παρά την υψηλή τηλεθέαση, το κανάλι δεν μπόρεσε να "κεφαλαιοποιήσει" αυτή την επιτυχία.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση