MasterChef: Αλλάζουν και πάλι από Δευτέρα οι ημέρες προβολής - Πότε θα προβάλλεται το ριάλιτι μαγειρικής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 10:08 MasterChef: Αλλάζουν και πάλι από Δευτέρα οι ημέρες προβολής - Πότε θα προβάλλεται το ριάλιτι μαγειρικής

Αγώνας δρόμου για να γίνει ο τελικός μέσα στον Ιούνιο.

Αλλάζουν και πάλι οι μέρες προβολής του MasterChef. Αυτή η σεζόν είχε πολλές αλλαγές, καθώς εκεί που όλοι είχαν συνηθίσει την καθημερινή του προβολή, η πανδημία του κορωνοϊού προκάλεσε τη μείωση των επεισοδίων σε τρία και τελικά σε δύο.

Αυτή η αλλαγή έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των τηλεθεατών, αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο και την παραγωγή γιατί με αυτούς τους ρυθμούς θα τελειώσει τον Σεπτέμβριο.

Το πρόβλημα για το ριάλιτι δεν ήταν τα γυρίσματα, καθώς είχαν προνοήσει και είχαν γυρίσει όλα τα επεισόδια μέχρι τον τελικό. Το πρόβλημα ήταν το πολύ απαιτητικό μοντάζ, που δεν μπορούσε να γίνει με τον τρόπο που γινόταν, δεδομένων των μέτρων προφύλαξης.

Δεδομένου ότι πλέον έχει ξεκινήσει μια περίοδος κανονικότητας, η παραγωγή και οι τεχνικοί μπαίνουν δυναμικά στη μάχη και πλέον θα έχουμε ακόμα ένα επεισόδιο την εβδομάδα.

Όπως ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου, το MasterChef μεγαλώνει ξανά και από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα, Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00.

Ενδεχομένως μάλιστα να δούμε ξανά πέντε επεισόδια την εβδομάδα, προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό στα μέσα Ιουνίου, όπως είναι προγραμματισμένο.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση