MasterChef: "Κλείδωσαν" οι αλλαγές - Ποιες μέρες θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 11:06 MasterChef: "Κλείδωσαν" οι αλλαγές - Ποιες μέρες θα προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα

Αλλάζουν ξανά οι μέρες προβολής του MasterChef.

Όπως όλα δείχνουν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00. Αυτό αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy day, λέγοντας μεταξύ άλλων: "Ο μόνος λόγος είναι το μοντάζ. Τώρα που ξελάσκαρε το πράγμα πρόσθεσαν ένα επεισόδιο. Να δούμε αν μέχρι το τέλος επιστρέψουμε στα πέντε επεισόδια που ήταν αρχικά. Αυτό και θα καθορίσει την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού".

Υπενθυμίζεται ότι το ριάλιτι μαγειρικής είχε ξεκινήσει με καθημερινή προβολή, ωστόσο στη συνέχεια μείωσε τα επεισόδιά του σε τρία την εβδομάδα, ενώ ακόμη μια αλλαγή είχαμε όταν τα εβδομαδιαία επεισόδια μειώθηκαν σε δύο.

Τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρεύσει ότι το STAR δεχόταν και πιέσεις από τους τηλεθεατές ώστε το ριάλιτι μαγειρικής να επιστρέψει στα τρία επεισόδια προβολής την εβδομάδα. Βασικό στέλεχος του καναλιού είχε πει στην Espresso ότι γίνεται τιτάνιος αγώνας από τους μοντέρ του καναλιού για να μοντάρουν τα επεισόδια, τα οποία έχουν γυριστεί πριν από το lockdown ώστε από την επόμενη εβδομάδα να βλέπουμε τρία επεισόδια. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Το MasterChef θα ολοκληρωθεί στις αρχές ή στα μέσα Ιουνίου, αφού θα προβάλλονται περισσότερα επεισόδια.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση