Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι "Μέλισσες" απόψε στήνουν ένα μεγάλο πάρτι στο Mega - Πολύ κέφι και... εκλεκτοί καλεσμένοι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 14:44 Οι "Μέλισσες" απόψε στήνουν ένα μεγάλο πάρτι στο Mega - Πολύ κέφι και... εκλεκτοί καλεσμένοι

Δεν πρέπει να λείπει κανείς!

Ένα μεγάλο τηλεοπτικό... πάρτι με τις "Μέλισσες" στήνεται απόψε, στις 11 το βράδυ στο MEGA, με πολύ κέφι, όμορφες εκπλήξεις και φυσικά μουσική!

Η Καίτη Γαρμπή, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Δημήτρης Μπάσης και ο κορυφαίος κλαρινίστας Θανάσης Βασιλόπουλος μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα θα μας διασκεδάσουν, θα μας παρασύρουν στο ρυθμό τους, θα μας συγκινήσουν.

Στην παρέα θα προστεθούν και δύο φίλοι του συγκροτήματος μέσω συνδέσεων , ο Χρυσός μας Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η ηθοποιός και παραγωγός του Hollywood, Rita Wilson.

Δέκα χρόνια μετά το πρώτο τους τραγούδι οι "Μέλισσες" μετράνε μεγάλες επιτυχίες, δυναμικά live και χιλιάδες θαυμαστές όλων των ηλικιών και όλων των μουσικών προτιμήσεων.

Το αγαπημένο συγκρότημα αποδέχτηκε την πρόταση του καναλιού και παίρνει τη σκυτάλη των τηλεοπτικών συναυλιών από τον Γιώργο Νταλάρα, την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο. Ο Χρήστος Μάστορας άλλωστε τραγούδησε πλάι στον Γιώργο Νταλάρα στη συναυλία της περασμένης Παρασκευής στο Mega, όπως και ο Δημήτρης Μπάσης.

Όταν "…όλα μοιάζουν καλοκαίρι" από αυτό το πάρτι δεν γίνεται να λείπουμε.

Πηγή: thetoc.gr