Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης, Κοντιζάς: Πως αποχαιρέτησαν οι κριτές το MasterChef

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 09:49 Κουτσόπουλος, Ιωαννίδης, Κοντιζάς: Πως αποχαιρέτησαν οι κριτές το MasterChef (photo Instagram: @chef_koutsopoulos)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το "Κυπριακο έπιπλο" και ο "έρωτας αλήτης" μας έκαναν παρέα 5 μήνες

Το Masterchef 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με δύο φίλους να μάχονται για να κατακτήσουν το έπαθλο του Έλληνα Masterchef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Όμως επειδή ο νικητής είναι πάντα ένας (με εξαίρεση το GNTM) ο Σταύρος Βαρθαλίτης κέρδισε κλείνοντας την αυλαία του φετινού MasterChef μετά από σχεδόν 5 μήνες.

Οι κριτές αποχαιρέτησαν τον φετινό κύκλο, δίνοντας ραντεβού για τον επόμενο δια στόματος Σωτήρη Κοντιζά, ενώ ανέβασαν και ποστ στο instagram.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μια φωτογραφία με τους δύο φιναλίστ γράφοντας:

"Πάει και αυτό... Το "Κυπριακο έπιπλο" @stavros_geo και ο "έρωτας αλήτης" @stavrosvarthalitis μας έκαναν παρέα 5 μήνες. Συγχαρητήρια και στους 2!!! Ευχαριστούμε και όλους όσους μας κάνατε παρέα από το σπίτι!!! Εις το επανιδειν...!@masterchefgr"

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέβασε κι εκείνος στο λογαριασμό του στο Instagram μια selfie με τους φιναλίστ και τους υπόλοιπους κριτές γράφοντας:

"And the winner is...... all of them !!! Ένα τεράστιο μπράβο σε όλα τα παιδιά για τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε στο φετινό Masterchef"

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανέβασε μια σέλφι με τους κριτές.

Πηγή: thetoc.gr