Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εκτός και σήμερα ο Κατσούλης: Η Καραβάτου ξεκαθαρίζει για την κατάσταση της υγείας του "Επειδή ακούω διάφορα..."

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 17:44 Εκτός και σήμερα ο Κατσούλης: Η Καραβάτου ξεκαθαρίζει για την κατάσταση της υγείας του "Επειδή ακούω διάφορα..."

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα από τη φωλιά των Κου Κου.

Ο Κρατερός Κατσούλης απουσιάζει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα από τη φωλιά των Κου Κου, λόγω προβλήματος υγείας. Να θυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής είχε εμφανιστεί τη Δευτέρα στην εκπομπή κανονικά, ενώ από Τρίτη απουσιάζει λογω προβλήματος υγείας.

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την κατάσταση της υγείας του, η Καραβάτου αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Οι διευκρινίσεις της Καραβάτου

Έτσι, σήμερα Παρασκευή στην έναρξη της εκπομπής έκανε κάποιες διευκρινίσεις, ώστε να μπουν τα πράγματα στις σωστές διαστάσεις.

"Ο Κρατερός μας σήμερα δεν είναι εδώ, αλλά επειδή στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα, ξέρω ότι ενδιαφέρεστε πάρα πολύ, θέλω να σας πω με σίγουρες πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ότι είναι πολύ καλύτερα. Δεν θα είναι σήμερα μαζί μας, όμως νομίζω πως από Δευτέρα θα τον έχουμε εδώ και θα είμαστε όλοι μαζί. Αυτά είναι τα πολύ χαρούμενα νέα.

Μην ανησυχείτε, είναι κάτι που ξεπερνιέται. Γιατί ακούω διάφορα, όχι, είναι κάτι το οποίο ξεπερνιέται", τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

Πηγή: TheToc.gr