Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόκκινο Ποτάμι: Χαμός στο Twitter με το δραματικό φινάλε - Η σκηνή που συγκλόνισε

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 13:56 Κόκκινο Ποτάμι: Χαμός στο Twitter με το δραματικό φινάλε - Η σκηνή που συγκλόνισε

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς "Κόκκινο Ποτάμι" συγκλόνισε τους τηλεθεατές. Στο Twitter οι χρήστες σχολίασαν την τελευταία σκηνή, όπου ο Μίλτος και ο Κερέμ, οι δύο παιδικοί φίλοι, πέφτουν νεκροί αγκαλιά δίπλα στο ποτάμι. Το επεισόδιο καθήλωσε από την αρχή του, με την ομαδική αυτοκτονία των Ποντίων που δεν θέλουν να πέσουν στα χέρια των Τούρκων, αλλά προτιμούν να πεθάνουν από τα χέρια του Θέμη. Στη σπηλιά ο Θέμης, η Βασιλική, η Ευγενία και οι άλλοι αποκλεισμένοι καταλαβαίνουν ότι οι Τούρκοι, που είναι πολλοί, τους έχουν περικυκλώσει και δεν θα γλιτώσουν. Οι έγκλειστοι προσπαθούν να δουν αν υπάρχει λύση, αλλά γρήγορα καταλαβαίνουν ότι το μόνο που τους μένει είναι να πεθάνουν. Ο Θέμης προτείνει να κάνουν έξοδο πολεμώντας, ξέροντας ότι θα σκοτωθούν. Μάταια όμως. Τελικά ο Θέμης σκοτώνει την αγαπημένη του Βασιλική και πριν πέσει στα χέρια των Τούρκων, αυτοπυροβολείται.

O Μίλτος και η Ιφιγένεια κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να φύγουν για το Παρίσι, όμως στην προσπάθειά τους οι Τούρκοι πιάνουν εκείνον ο οποίος όμως προλαβαίνει και βοηθάει στη φυγάδευση του γιου του και της Ιφιγένειας. Μάνα και γιος καταφέρνουν να επιβιβαστούν στο πλοίο αλλά όχι και ο Μίλτος ο οποίος βρίσκεται στα χέρια των Τούρκων. Ένας πυροβολισμός και μία μαχαιριά είναι αρκετά για να βαφτεί κόκκινο το ποτάμι. Μίλτος και Κερέμ, οι δύο παιδικοί φίλοι, πέφτουν νεκροί αγκαλιά δίπλα στο ποτάμι.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter:

Πηγή: enikos.gr