Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζεται η «Ώρα για Μελέτη» - Η ανακοίνωση του ALPHA

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 16:04 Ετοιμάζεται η «Ώρα για Μελέτη» - Η ανακοίνωση του ALPHA

Το τρέιλερ βγήκε στον αέρα και ακριβώς σε έναν μήνα η Ελεονώρα Μελέτη θα καλεί τους τηλεθεατές… στην ώρα της.

Όπως έχει αναφέρει ξανά το Newsit.gr, η δημοσιογράφος την καινούργια σεζόν θα βρίσκεται στην πρωινή ζώνη του σταθμού με… infotainment ματιά, όπερ σημαίνει με ειδήσεις από την επικαιρότητα αλλά με θέματα που δεν θα είναι… βαριά ενημερωτικά, εκτός βεβαίως αν το… επιβάλλει η ειδησεογραφία. Βέβαια κι από την άλλη η Ελεονώρα δεν πρόκειται να δώσει στην εκπομπή της μέρος στη life style σκηνή αλλά στην ειδησεογραφία παράλληλα και με ψυχαγωγικά θέματα.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ALPHA

“Η Ελεονώρα θα μεταφέρει τον παλμό των γεγονότων, θα παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις… αλλιώς, θα τραβάει την κουρτίνα και θα φέρνει το παρασκήνιο στο προσκήνιο.

Η εκπομπή, με έμφαση στην επικαιρότητα, τα κοινωνικά θέματα που μας απασχολούν, με ζωντανές συνδέσεις, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media θα παρουσιάζει και θα σχολιάζει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, με την Ελεονώρα Μελέτη μπροστά από τις κάμερες και τον Νίκο Μάνεση πίσω από τους προβολείς, ενορχηστρωτή και εμψυχωτή της ομάδας, θα έχουμε πολλή «Ώρα για Μελέτη».

Μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη στο στούντιο οι: Γιώργος Γρηγοριάδης και Τάσος Τεργιάκης.”

Την αρχισυνταξία της εκπομπής θα έχει η Ασπασία Κάρλου και η «Ώρα για Μελέτη» με την Ελεονώρα Μελέτη από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00π.μ. θα «παντρεύει» για δύο ώρες ενημέρωση με ψυχαγωγία.

Γρηγόρης Μελάς

Πηγή: newsit.gr