Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο ΟPEN - Η επίσημη ανακοίνωση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 20:01 Μαρία Μπακοδήμου: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο ΟPEN - Η επίσημη ανακοίνωση

Επίσημη ανακοίνωση για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει από τη νέα σεζόν η Μαρία Μπακοδήμου εξέδωσε το OPEN. Πρόκειται για παιχνίδι μόδας με τίτλο "Style Me Up". Ακολουθεί η ανακοίνωση:

"To πιο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας έρχεται στο OPEN

-Tι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

  1. Να αλλάξεις στυλ
  2. Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
  3. Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους".

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση