Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τι γίνεται με την εκπομπή του Αντώνη Ρέμου; Το υψηλό κόστος και η αναζήτηση

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 12:05 Τι γίνεται με την εκπομπή του Αντώνη Ρέμου; Το υψηλό κόστος και η αναζήτηση

Την περίοδο του lockdown το MEGA έβγαλε στον αέρα μία μουσική εκπομπή καταφέρνοντας κάθε Παρασκευή βράδυ τους τηλεθεατές να «μένουν σπίτι» παρακολουθώντας τους καλλιτέχνες που πέρασαν από το στούντιο.  

Η αρχή έγινε με τον Αντώνη Ρέμο που μάλιστα σημείωσε και από τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης, δίνοντας έτσι την αφορμή στη διοίκηση του MEGA να συνεχίσει τις μουσικές βραδιές και με άλλους τραγουδιστές αλλά και να συζητήσει μαζί του για μία καινούργια εκπομπή.

Η ιδέα αυτής της εκπομπής υπήρχε στα σχέδια του Ρέμου και μάλιστα είχε αναγγελθεί από τον ALPHA πριν από δύο χρόνια… αλλά ποτέ δεν έγινε. Μία από τις βασικές αιτίες αναβολής της ήταν το υψηλό κόστος παραγωγής της με αποτέλεσμα η διοίκηση του ALPHA να μην την βγάλει ποτέ στον αέρα. Η ιδέα όμως έπεσε ξανά… και άρεσε στο MEGA που όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr συζήτησαν με τον Ρέμο για να βγει η εκπομπή του την καινούργια σεζόν. Ωστόσο φαίνεται ότι το υψηλό κόστος παραγωγής του κάθε επεισοδίου στέκεται πάλι ανασταλτικός παράγοντας για να προχωρήσει η παραγωγή του.

Αξιοσημείωτο δε είναι ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου δύο εταιρείες παραγωγής έχουν… ευγενικά αρνηθεί να αναλάβουν την παραγωγή της με αποτέλεσμα να αναζητείται κάποια… πρόθυμη, ενώ μάλιστα στο MEGA προσπαθούν να κατεβάσουν το κόστος της και να το φτάσουν σε… σύγχρονα οικονομικά δεδομένα. Με το…. φόβο μάλιστα της πανδημίας και της αβέβαιης κατάστασης και στο τηλεοπτικό τοπίο, στελέχη του καναλιού θεωρούν ότι πρέπει να επανεξετάσουν την πρόταση όταν… και αν… είναι πιο ξεκάθαρα τα δεδομένα, προτού αποφασίσουν να εγκρίνουν μία τόσο υψηλού κόστους παραγωγή, πείθοντας παράλληλα το δημοφιλή τραγουδιστή να βάλει… νερό στο κρασί του. Έτσι όπως φαίνεται η εκπομπή παραμένει ακόμα στο συρτάρι με σκοπό να την δουν τον επόμενο μήνα και αν όλα πάνε καλά τότε στις αρχές του καινούργιου χρόνου ο Αντώνης Ρέμος θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές από τη συχνότητα του σταθμού με τη μουσική εκπομπή του…!

Πηγή: Newsit.gr