Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Big Brother: Απίστευτο θράσος Αλεξανδρίδη - "Θέλω να επιστρέψω στο παιχνίδι - Εκανα πλάκα"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 22:32 Big Brother: Απίστευτο θράσος Αλεξανδρίδη - "Θέλω να επιστρέψω στο παιχνίδι - Εκανα πλάκα"

Την πρόθεσή του να επιστρέψει στο Big Brother εξέφρασε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης που είχε κάνει το χυδαίο σχόλιο με αναφορά σε βιασμό.

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Αντώνης Αλεξανδρίδης για το χυδαίο σχόλιο περί βιασμού που είπε στο Big Brother που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξουν από το reality, με τον ίδιο να δηλώνει ότι "θέλει να επιστρέψει για να αποδείξει ποιος είναι".

Μιλώντας στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ισχυρίστηκε ότι το σχόλιο ειπώθηκε στο πλαίσιο "της πλάκας" που έκανε με τους συμπαίκτες του και πως μετάνιωσε για ότι έγινε ενώ τόνισε ότι "ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα".

"Όταν έφυγα από το σπίτι με πήγαν σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο και εκεί είδα για πρώτη φορά το χαμό που γινόταν για κάτι που ειπώθηκε για πλάκα. Ξέρω ότι ίσως μια συγγνώμη δεν είναι αρκετή, αλλά ειλικρινά και το λέω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου μετάνιωσα για ότι έγινε. Μπορεί να είμαι πολλά, αλλά ούτε το μικρό δαχτυλάκι μου έχω σηκώσει σε γυναίκα", ανέφερε στη συνέντευξή του για τα όσα έγιναν μετά την αποχώρησή του.

"Δεν είμαι το τέλος που λένε" - "Γυναίκες μου στέλνουν πως θέλουν να με γνωρίσουν"

Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θέλει να ξαναμπεί στο σπίτι του Big Brother για να αποδείξει ποιος είναι και "κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό το τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσα πραγματικά".

Αναφερόμενος στα μηνύματα που δέχεται μετά την αποχώρησή του, έκανε γνωστό ότι "πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα να μη στεναχωριέμαι, άλλες μου λένε ότι θέλουν να με γνωρίσουν και υπάρχει και ένα ποσοστό που λέει ότι δε θα ξαναδεί το Big Brother επειδή έφυγα εγώ".

Η πρώτη ανάρτηση του Κρητικού μετά το σάλο

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του περί βιασμού, ο πρώην παίκτης του Big Brother, Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Χωρίς να γράψει κάποιο σχόλιο, "ανέβασε" μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει έναν άνθρωπο με μια κρεμάλα στο λαιμό να αιωρείται νεκρός κάτω από ένα δέντρο.

ανάρτηση Αντώνη Αλεξανδρίδη

Υπενθυμίζεται ότι το χυδαίο σχόλιο του παίκτη και οι αντιδράσεις του κόσμου στα social media, οδήγησαν την παραγωγή του ριάλιτι να ζητήσει από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να αποχωρήσει από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

"Ζητώ συγγνώμη"

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, προκαλώντας την παρέμβαση του ΕΣΡ, ενώ ο παίκτης με ανακοίνωσή του ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

"Ως Αντώνης, θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, παρά ζητώντας μια ειλικρινή, τεράστια συγγνώμη. Ζητώ συγγνώμη από το γυναικείο φύλο, που προσέβαλα με λέξεις απερίσκεπτες, ζητώ συγγνώμη από την κοινωνία, που έγινε δέκτης τέτοιων μηνυμάτων και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια μου, που εξέθεσα με την ανόητη συμπεριφορά μου.

Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος, δεν είναι αυτά τα πιστεύω μου και θέλω μαζί με το λάθος μου να ακουστεί και αυτό. Να ακουστεί ότι ντρέπομαι για όσα είπα, που δεν σκέφτηκα ότι δεν υπάρχει ούτε μικρή δόση χιούμορ σε τέτοια τραγικά λόγια.

Ντρέπομαι που δεν σκέφτηκα ότι τέτοιες κουβέντες δεν λέγονται ούτε για αστείο, γνωρίζοντας τόσα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε γυναίκες σε όλο τον κόσμο, από άνδρες που αυτά, πράγματι, τα πιστεύουν".

Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο δικηγόρος, Γιάννης Βέρρας τόνισε ότι ο πελάτης του είναι μετανιωμένος και ζητά δημόσια συγγνώμη. "Δε νοείται σε μια σύγχρονη κοινωνία να γίνονται αναφορές για εγκλήματα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας" είπε, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο αισιόδοξο από αυτήν την ιστορία είναι "η ετοιμότητα της κοινωνίας να απαντήσει άμεσα σε τέτοιου είδους σχόλια".

Πηγή: thetoc.gr