Ο Τσιτσιπάς έσπασε τα ρεκόρ του ERTFLIX

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 12:03 Ο Τσιτσιπάς έσπασε τα ρεκόρ του ERTFLIX

Έναν ακόμα αγώνα έδωσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και κέρδισε… δύο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε χθες τον Jaume Munar στο 5ο σετ μετά από 3 ώρες αγώνα, αλλά ανέβασε και τη θέαση στο ERTFLIX που μεταδίδει live τους αγώνες του Roland Garros. Την ώρα του αγώνα τα ποσοστά της πλατφόρμας… απογειώθηκαν σημειώνοντας άνοδο 70% στη μέση ημερήσια επισκεψιμότητά της και πετυχαίνοντας έτσι τα μεγαλύτερα rates από την έναρξη της λειτουργίας της τον προηγούμενο Απρίλιο.

Όπως αναφέρει κι η ανακοίνωση της ΕΡΤ: «Η επιτυχία αυτή του ERTFLIX μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς οι τεχνικοί της ΕΡΤ αξιοποιώντας τον αρχικό σχεδιασμό της ψηφιακής πλατφόρμας τις τελευταίες μέρες προσφέρουν με live streaming στους πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν ως και 4 ταυτόχρονα αγώνες από το Roland Garros σε όλη την διάρκεια της ημέρας. Και όλα αυτά εννοείται χωρίς καμία οικονομική χρέωση είτε μέσα από το erflix.gr, είτε και μέσω των smart τηλεοράσεων με το πάτημα του κόκκινου κουμπιού στο τηλεκοντρολ.

Ο τρόπος να παρακολουθήσει κανείς όποιον αγώνα του Roland Garros επιθυμεί είναι απλούστατος. Μπαίνοντας στο κεντρικό ΜΕΝU του ERTFLIX πηγαίνει στο υπομενού LIVE, και εκεί θα βρει όχι μόνο το τηλεοπτικό ERT SPORTS HD, αλλά και 3 ακόμα κανάλια ERT SPORTS: ERT SPORTS 1, ERT SPORTS 2, ERT SPORTS 3 τα οποία συνδέονται μετά τις 12 το μεσημέρι με όλα τα γήπεδα του Roland Garros και μάλιστα με ζωντανό σχολιασμό από το αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ».

Ας σημειωθεί ότι η πρόσβαση στο ERTFLIX είναι δυνατή και μέσα από όλα τα κινητά τηλέφωνα ή και τα android boxes, καθώς η ΕΡΤ ήδη, έχει μετατρέψει την πλατφόρμα και σε app, το οποίο μπορεί κανείς να κατεβάσει δωρεάν από το Appstore ή το Playstore, αναλόγως της συσκευής που διαθέτει. 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση